Śmiesznie czy nie?
• Strona 1 z 1
Śmiesznie czy nie?
Mam Yamahe TZR 50 po tuningu na 80cc... osiąga 130km/h.... Moje pytanie brzmi, czy nie będę wyglądać na tym motorku głupio i śmiesznie w kombinezonie i z butami np Alpinestar ? Bo fakt,faktem,że nie jest to ścigacz,ale na zdrowiu się nie oszczędza przecież. Opłaca mi się kupić kombinezon czy lepiej same spodnie i kurtkę?
- WhiteArmy00
- Świeżak
sam sobie odpowiedziałeś "na zdrowiu się nie oszczędza przecież", lepiej kup jesli tylko masz pieniądze
http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
- WhiteArmy00
- Świeżak
Tylko jak kupujesz to moze odpusc sobie alpine co?
pewnie jestes jeszcze mlody i urosniesz sporo wiec jak juz przestaniesz rosnac to sobie kupisz konkret kombi ktory bedzie pasowal na Twoje gabaryty i posluzy Ci troche...
pewnie jestes jeszcze mlody i urosniesz sporo wiec jak juz przestaniesz rosnac to sobie kupisz konkret kombi ktory bedzie pasowal na Twoje gabaryty i posluzy Ci troche...

-
Saimek - VIP Ścigacz.pl
No to chyba kupię na razie spodnie tekstylnie na motor, bo kurtkę z Yamahy już mam, ale butów nie kupuje bo to raczej w czasie upadku w niczym nie pomoże:)
- WhiteArmy00
- Świeżak
co do butow to sie mylisz
tez mialem to w dupie do czasu az przy glebie zlamalem 2 kosci srodstopia poza tym nic mi sie nie stalo
od tej pory mialem juz pare spotkan z matka ziemia ale tym razem w porzadnych butach lamiac pare innych kosci ale stopy zawsze ok.
to nie musza byc buty stricte sportowe ale porzadne skurzane najlepiej nad kostke
tez mialem to w dupie do czasu az przy glebie zlamalem 2 kosci srodstopia poza tym nic mi sie nie stalo
od tej pory mialem juz pare spotkan z matka ziemia ale tym razem w porzadnych butach lamiac pare innych kosci ale stopy zawsze ok.
to nie musza byc buty stricte sportowe ale porzadne skurzane najlepiej nad kostke
- torowiec
- Świeżak
Hmm to w buty też będę musiał zainwestować, ale na początek nie drogie bo stopa mi nadal rośnie:-] no nic, dzięki wszystkim za pomoc.Temat do zamknięcia:)
- WhiteArmy00
- Świeżak
• Strona 1 z 1