Problem KTM 520
• Strona 1 z 1
Problem KTM 520
Witam wszystkich serdecznie ! .
Pojawił mi się pewien problem i uciekam do porady do specjalistów ,
cieknie mi olej od strony tak mi sie wydaje drążka zmiany biegów w KTM 520 dzieje się tylko tak gdy motor pracuje i na nim jeżdze zarzygany jest przy tym cały łańcuch i aż pryska na opone skąd to może lecieć coś może być nie dokręcone czegośmoże brakować ? Proszę o pomoc bo jestem w temacie crossa zielony .
Pozdrawiam Krzysztof .
Pojawił mi się pewien problem i uciekam do porady do specjalistów ,
cieknie mi olej od strony tak mi sie wydaje drążka zmiany biegów w KTM 520 dzieje się tylko tak gdy motor pracuje i na nim jeżdze zarzygany jest przy tym cały łańcuch i aż pryska na opone skąd to może lecieć coś może być nie dokręcone czegośmoże brakować ? Proszę o pomoc bo jestem w temacie crossa zielony .
Pozdrawiam Krzysztof .
- KrzysiekKTM
- Świeżak
omg ...
wyczysc / umyj moto od spodu dokładnie., odpal wliź pod spód i pacz skąd cieknie. chyba prostrzego sposobu byc nie moze
moze ci idzie miedzy karterami, moze z magneta, moze z dzwigni zmiany biegów, moze masz dziure w silniku - jasnowidzemn nie jestem 
wyczysc / umyj moto od spodu dokładnie., odpal wliź pod spód i pacz skąd cieknie. chyba prostrzego sposobu byc nie moze

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
- KrzysiekKTM
- Świeżak
-
henio12323 - Moderator
Re: Problem KTM 520
KrzysiekKTM napisał(a):Pojawił mi się pewien problem i uciekam do porady do specjalistów
Specjalistów? Tutaj? To jakiś żart?
Jak coś cieknie, a sam nie potrafisz nawet zdiagnozować skąd Ci ten olej płynie, to myślę, że najlepszym sposobem będzie po prostu oddanie go w ręce mechanika. Prawdopodobnie puściła jakaś uszczelka, oring lub simering.
To wszystko czego się tutaj możesz dowiedzieć. Nikt przez internet Ci tego nie naprawi, a z tego co widzę, sam sobie też nie bardzo radzisz z kluczem w ręku, więc ponaglam prośbę oddania motocykla do prawdziwego specjalisty, a nie tych internetowych.
Pzdr.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości