Czy to dyskryminacja ??
• Strona 1 z 1
Czy to dyskryminacja ??
Witam wszystkich stałych bywalców forum a także nowych użytkowników.
Sprawa dotyczy stosunków pomiędzy tymi dwoma grópami. Otuż odnosze wrażenie że "nowi" są troche ( sory za wyrażenie ) olewani. Może podam swój przykład: założyłem temat w dziale " imprezy spoykania zloty... " odnośnie imprez typu MotoExtreme Show i mimo tego że temat był wyświetlany nie otrzymałem żadniej odpowiedzi ( nawet bezsensownej
). Nie mam bynajmniej pretensji o to
lecz myśle że gdyby inni wykazywali jakieś zainteresowanie to to wszystko jakos fajniej kręciło i było przyjemniejsze
. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem ( jeżeli tak to przepraszam )
PS: Rozumiem że czytając poraz setny ten sam temat/pytanie można sie zdenerwować ale też trzeba zrozumieć ludzi którzy założyli go po to by uzyskać jakąś wiedze/porade od ludzi kompetentnych ( których nie brakuje na tym forum
)
Pozdro dla wszystkich " starych wyjadaczy" jak i "nowych"
Sprawa dotyczy stosunków pomiędzy tymi dwoma grópami. Otuż odnosze wrażenie że "nowi" są troche ( sory za wyrażenie ) olewani. Może podam swój przykład: założyłem temat w dziale " imprezy spoykania zloty... " odnośnie imprez typu MotoExtreme Show i mimo tego że temat był wyświetlany nie otrzymałem żadniej odpowiedzi ( nawet bezsensownej

PS: Rozumiem że czytając poraz setny ten sam temat/pytanie można sie zdenerwować ale też trzeba zrozumieć ludzi którzy założyli go po to by uzyskać jakąś wiedze/porade od ludzi kompetentnych ( których nie brakuje na tym forum

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Brałem to pod uwage. Jest nas tu yyy... sporo
więc myślałem że ktoś może sypnie jakimś linkiem bądź podpowiedzią gdzie szukać bo np. strona organizatora zeszłorocznej imprezy już nie działa.
PS: Kaja dzięki za odpowiedź

PS: Kaja dzięki za odpowiedź

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Kris chodzi o forum czy temat ? 

- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Jedyne co mozesz szybkiego i duzo dostac na tym forum to o.p.i.e.r.d.o.l.

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Jedyne co mozesz szybkiego i duzo dostac na tym forum to o.p.i.e.r.d.o.l.
Za niedługo w ofercie - na wynos

A zgadzam siÄ™ z Magikiem, kwestia czy wyjadaczy forum, czy wyjadaczy jako ludzi dobrze znajÄ…cych siÄ™ na zagadnieniach zwiÄ…zanych z motocyklizmem.
Ja akurat nie uważam się ani za jedno, ani za drugie

Co do olewania - kwestia tego właśnie, czy ktoś ma odpowiednią wiedzę, tudzież chęć do udzielenia wyczerpującego wywodu w danym temacie (niektóre pytania wymagają niezłych wypocin). Często też pytania są źle sformułowane, zbyt ogólne, bezsensowne. Ja osobiście staram się raczej ignorować (w sensie nie wnikać; nic nie pisać) tematy, których nie rozumiem, nie znam się na nich, bądź są bezsensowne. Oczywiście nie zawsze mi się udaje

Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Musicie uwzglednic ze przy tej ilosci postow to czasami sie nie chce czytac... ja jak widze temat postu ktory zwyczajnie mnie nie zainteresuje to nawet go nie otwieram... tym bardziej jesli sie na nim nie znam i nie zalezy mi jakos ze by sie heh poznac albo najzwyklej w swiecie wiem ze byl o n walkowany 1000 razy.... d tego dodam ze w niektore dzialy wogole nie zagladam.... i mysle ze nie jestem jedyny z takim podejsciem.... a jestem nowym uzytkownikiem forum haha
pozdro
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
ja wchodza na "motocykle", "technika jazdy", "mechanika", "hyde" ... na reszte nie mam cierpliwosci:P... pozatym zgadzam sie ze odpowiedzi niektorych uzytkownikow forum sa zlosliwe i ponizej poziomu zadajacego pytanie:] mozna zauwazyc ze nie wszyscy znaja sie na motocyklach i zadaja po to pytania zeby sie czegos dowiedziec:] oczywiscie nie mowie o tematach typu "mam 17 lat i chce sobie na 18 kupic r1, czy to dobry pomysl?" 

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
takie pytania najlepiej ignorowac. Jak koles nie otrzyma odpowiedzi na glupie pytanie lub nie dostanie pozywki do awantury to moze opusci to zacne miejsce i bedzie probowal meczyc na innym forum
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Re: Czy to dyskryminacja ??
&rew napisał(a):Witam wszystkich stałych bywalców forum a także nowych użytkowników.
Sprawa dotyczy stosunków pomiędzy tymi dwoma grópami. Otuż odnosze wrażenie że "nowi" są troche ( sory za wyrażenie ) olewani. Może podam swój przykład: założyłem temat w dziale " imprezy spoykania zloty... " odnośnie imprez typu MotoExtreme Show i mimo tego że temat był wyświetlany nie otrzymałem żadniej odpowiedzi ( nawet bezsensownej). Nie mam bynajmniej pretensji o to
lecz myśle że gdyby inni wykazywali jakieś zainteresowanie to to wszystko jakos fajniej kręciło i było przyjemniejsze
. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem ( jeżeli tak to przepraszam )
PS: Rozumiem że czytając poraz setny ten sam temat/pytanie można sie zdenerwować ale też trzeba zrozumieć ludzi którzy założyli go po to by uzyskać jakąś wiedze/porade od ludzi kompetentnych ( których nie brakuje na tym forum)
Gdy czytam nowy temat to nie patrze ile autor postów założył czy jak długo jest członkiem naszego forum
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
nie chodzi o to, że nie otrzymuje ktos odpowiedzi tylko o to ile razy było już zadawane podobne pytanie na forum. czasami warto poczytaj stare posty, bo mozna znaleźć odpowiedz na pytanie które nas nurtuje... 

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
Dziekuje Wam za wasze opinie.
Potwierdzam że warto czytac stare tematy ja dowiedziałem sie jaką kurteke lepiej kupić na moto
PS: Silver dobry pomysł z serwowaniem na wynos ja nie skorzystam ale może ktoś sie skusi
Pozdro.

PS: Silver dobry pomysł z serwowaniem na wynos ja nie skorzystam ale może ktoś sie skusi

Pozdro.
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości