Zakup motocykla
• Strona 1 z 1
Zakup motocykla
Cześć.
Jestem tu nowa i w związku z tym że zapragnełam kupić motor mam kilka pytan.
Zdecydowałam się już na marke motor i wgl.. znalazłam maszyne która mi sie podoba i co teraz?
O co pytać się sprzedawce? Na co uważać przy zakupie i na co zwrócić szczególną uwagę? ;>
To jest moje pierwsze moto..
Nie mam nikogo kto zna się na tyle żeby pomóc mi to ogarnąc...Nie mówiąc o tym zeby jechał go "wyprobowac"
Niestety... wiem ze to troche kupowanie kota w worku no ale coz zrobic? Pasja silniejsza..
Jestem tu nowa i w związku z tym że zapragnełam kupić motor mam kilka pytan.

Zdecydowałam się już na marke motor i wgl.. znalazłam maszyne która mi sie podoba i co teraz?
O co pytać się sprzedawce? Na co uważać przy zakupie i na co zwrócić szczególną uwagę? ;>
To jest moje pierwsze moto..
Nie mam nikogo kto zna się na tyle żeby pomóc mi to ogarnąc...Nie mówiąc o tym zeby jechał go "wyprobowac"

Niestety... wiem ze to troche kupowanie kota w worku no ale coz zrobic? Pasja silniejsza..
- mala93
- Świeżak
bylo multum tematow na co zwracac uwage. Napisz jaki to motocykl (niektore maja elementy, na ktore trzeba zwraacac uwage) i skad jestes - moze ktos z forum bedzie chcial z Toba jechac ogladnac maszyne.
Motocykla nie kupuje sie w ciemno - mozesz przyplacic zyciem! Zaplacisz 100zl za mechanika ale bedziesz pewna co do stanu motocykla.
Motocykla nie kupuje sie w ciemno - mozesz przyplacic zyciem! Zaplacisz 100zl za mechanika ale bedziesz pewna co do stanu motocykla.
-
rossavu - Stały bywalec
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Re: Zakup motocykla
marek760i napisał(a):
dac se spokój i powrócić do garów, prania i sprzatania
oh! świetne podejscie ;/
bo jak dziewczyna to do garów tak?
Zdecydowałam się na Honde NSR

Invinciblee dzięki wielkie za przydatny temat

- mala93
- Świeżak
- arktan
- Bywalec
rossavu napisał(a):Prowokacja - nie wierze, ze nie zapytala o 600 rr albo r6 na 1 moto...
R6 cudoooowna ale chciałabym jeszcze życ

Myśle ze 125 jak na początek przygody z jednośladem bedzie odpowiednie. NIe chce ani mniej ani więcej..przynajmniej na początku.
Boo potem to sie zobaczy

- mala93
- Świeżak
Może jest ktoś na forum z twojej okolicy i by z toba podskoczył zobaczyć tą zabawkę bo sama nic nie zrobisz nie mając pojęcia o motocyklach, sprzedający bedzię ci wkręca, a ty będziesz musiała mu wierzyć bo nie zweryfikujesz tych informacji.
- radziu88
- Świeżak
Ełk z tej strony. Sporo latam po okolicy az do olsztyna wiec jak cos bedzie w okolicy moge pomoc
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości