Jaki wydech sportowy do Aprili Rs 125 z 2008 roku.
• Strona 1 z 1
Jaki wydech sportowy do Aprili Rs 125 z 2008 roku.
Czesc.
To mój pierwszy post, mam nadzieję, że nie zostanę wyśmiany, bo temat jest dla mnie ważny. Jestem od kilku miesięcy szczęśliwym nabywcom Aprilli rs 125. Wszystko super, osiągi , spalanie też jest niezłe( Gdy się nie szarżuje xD), model ogólnie idealny. Wiemy dobrze gdy mamy motor i wygląda mega zadziornie to fajnie by było by nie brzmiał jak skuter. Porównuje to do tortu, gdzie brakuje tej wisienki ( w tym przypadku brzmienia). Nie mówię tu o jakiś niewiadomo jakich rykach, bo wiem że to mała pojemność i w dodatku 2T. Gdybyście mogli mi poradzić jaki kupić wydech czy co.. Ogólnie proszę o jakieś rady ;P Wiem że sezon się kończy, ale chciałbym już wiedzieć co kupić, żeby kaskę oszczędzić:p Z góry dziękuje za pomoc
To mój pierwszy post, mam nadzieję, że nie zostanę wyśmiany, bo temat jest dla mnie ważny. Jestem od kilku miesięcy szczęśliwym nabywcom Aprilli rs 125. Wszystko super, osiągi , spalanie też jest niezłe( Gdy się nie szarżuje xD), model ogólnie idealny. Wiemy dobrze gdy mamy motor i wygląda mega zadziornie to fajnie by było by nie brzmiał jak skuter. Porównuje to do tortu, gdzie brakuje tej wisienki ( w tym przypadku brzmienia). Nie mówię tu o jakiś niewiadomo jakich rykach, bo wiem że to mała pojemność i w dodatku 2T. Gdybyście mogli mi poradzić jaki kupić wydech czy co.. Ogólnie proszę o jakieś rady ;P Wiem że sezon się kończy, ale chciałbym już wiedzieć co kupić, żeby kaskę oszczędzić:p Z góry dziękuje za pomoc

- Philosoph
- Świeżak
2t wiec raczej bendzie pierdział ale mozesz to zniwelowac wydechem, który jaczej nie jest tani,
ja polecam wymienic calu komplet tzn dyfuzor + końcówke na np
najlepsze marki to arrow pózniej gianelli, jest jeszcze kilka ale nie pamiętam nazwy bo nie mam zadnego z nich w moto
ja polecam wymienic calu komplet tzn dyfuzor + końcówke na np
najlepsze marki to arrow pózniej gianelli, jest jeszcze kilka ale nie pamiętam nazwy bo nie mam zadnego z nich w moto
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
moim zdaniem arrow brzmi bardziej jak croos ale kolega ma gianelli samą koncówke i już jest zajebisty dzwięk a jeśli wymienisz cały wydech to nie dośc że da ci świetny dzwięk to i poprawi dynamike jazdy. wejdz na You tube no wpisz <aprilia rs gianelli> np potem słuchaj i porównuj jak co brzmi 

- aras19922
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości