co polecacie poza sezonem z alpinestars ? Cały ubiór
• Strona 1 z 1
co polecacie poza sezonem z alpinestars ? Cały ubiór
Witajcie.
Szukam kompletnego ubioru na moje varadero z tego co obecnie dostepne z alpinestars. Mam okazje kupic od znajomego niechciany prezent
ALPINESTARS SMX PLUS w naprawde smiesznych pieniadzach i nie wiem czy da rade w deszczu
Jeździ może ktoś w takich butach poza sezonem?
W co bardziej celować jeśli chodzi o ubiór? Gore-tex? Czy wystarczy np ALPINESTARS ARGON waterproof ? Za wszelkie rady serdecznie dziekuje
Szukam kompletnego ubioru na moje varadero z tego co obecnie dostepne z alpinestars. Mam okazje kupic od znajomego niechciany prezent
ALPINESTARS SMX PLUS w naprawde smiesznych pieniadzach i nie wiem czy da rade w deszczu

W co bardziej celować jeśli chodzi o ubiór? Gore-tex? Czy wystarczy np ALPINESTARS ARGON waterproof ? Za wszelkie rady serdecznie dziekuje
-
delosk8 - Świeżak
Mogę się tylko wypowiedzieć na temat kurtki TRC-1 ponieważ sam jeżdżę w takiej. Jakość wykonania jest bardzo dobra. W mocnym deszczu nie jechałem, ale w lekkim spokojnie dała radę. Podpinka ocieplająca jest dość dobra, tzn w zimne dni zapięłem ją i mogłem spokojnie jeździć. Ochraniacze na rękach mogłyć ciut wyżej poprowadzone, ponieważ ledwo ochraniacz zakrywa łokieć. W stosunku cena-jakość daje jej 4+/5.
- Sejwel
- Świeżak
Dzieki Sejwel! skoro letnia trc-1 sie sprawdza to chyba z jakiejkolwiek na zime powinienem byc zadowolony
Widze, ze nie wiele osob testowalo czy ma jakies zimowe "ciuchy" z tej firmy, wiec zdam relacje za jakis czas jak sie sprawuja i co kupilem. Pzdr

-
delosk8 - Świeżak
Siema ja mam SMX4 choc powiesz szczerze ze PLUSY sa boskie. KUPILEM swoje 2 sezony temu. Sprawuja sie bardzo dobrze nic nie odpada. A zrobilem na nich dobre pare tysiecy kilometry ~10k. P.S. kosztowały mnie 499zł w IC/IM. Teraz chyba bardziej sie oplaca brac SMX5, choc w trakcie promocji PLusy byly w cenie 750-79 zloty a 5 w cenie lekko ponad 700 wowczas bralbym PLUSY.
P.S. W deszczu mi nie przmokly,
P.S. W deszczu mi nie przmokly,
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
no i dzis kupilem plusy noweczki za 750 zl, poki co moge powiedziec ze sa wygodne no i jak dla mnie wygladaja spoko. Bede omijal kaluze
Potestuje za jakis czas jak sie wybiore gdzies w deszczu no i oczywiscie jak skompletuje resztę. Kurtka raczej na 99% Alpinestars T-Gasoline, a spodnie ST-5. Zobaczymy jak to sie wszystko bedzie sprawować i czy naprawde jest "waterproof" czy bede musial sie przesiasc z czasem na cieply babciny sweter i jakies typowe deszczówki jak RJ-5
P.S. Konio jakby mi mokla raz do roku to bym przezyl, ale nie wiadomo czy nie bede do pracy tym przez jesien/zime smigal dopoki sniegi sie nie pojawia

P.S. Konio jakby mi mokla raz do roku to bym przezyl, ale nie wiadomo czy nie bede do pracy tym przez jesien/zime smigal dopoki sniegi sie nie pojawia

-
delosk8 - Świeżak
ja bym wolał chyba Deinsa, Berika... Ta sama cena a lepsze jakosciowo. Poprostu w alpinie zaplacisz bardziej za marke.
-
kurtka - Alpinestars T-Gasoline Waterproof Jacket
kominiarka - Alpinestars Winter Balaclava
rekawice - Alpinestars 365 Gore-Tex Gloves
spodnie - Alpinestars ST-5 Drystar Trousers
kalesony zwane "gietrami" u ruskich na targu (no name)
ocieplacz - Alpinestars Winter Tech Performance Top
No to już zakupiono i objeżdżono powyższe (trasy do 30 km)
najmniejsza temp to -4 i było spoko. Chłodno w dłonie, a reszta wypas. Przy +8 troche za gorąco. Zobaczymy jak troche przymrozi bardziej i nie bedzie lodu to dopisze coś w temacie. Spoko zestawik ogolnie na jesien i zimę, a spodnie biją wszystko na pysk z czym dotąd się spotkałem.
kominiarka - Alpinestars Winter Balaclava
rekawice - Alpinestars 365 Gore-Tex Gloves
spodnie - Alpinestars ST-5 Drystar Trousers
kalesony zwane "gietrami" u ruskich na targu (no name)
ocieplacz - Alpinestars Winter Tech Performance Top
No to już zakupiono i objeżdżono powyższe (trasy do 30 km)

-
delosk8 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości