[biblioteka] Zakaz wjazdu motocykli w Rzeszowie -...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
W Poznaniu przy szpitalach też jest zakaz wjazdu motocykli. Wprowadzono go kilka lat temu i niestety szumu nie zrobiliśmy. Dobrze, że rzeszowianie potrafią się zorganizować i zaprotestować.
Sytuowanie znaków w Poznaniu też jest trochę bezmyślne - na Garbarach postawiono go na skrzyżowaniu, w miejscu zejścia się trzech jednokierunkowych ulic w czwartą - tę z zakazem. Może mamy motocykl przepchać 500 m do następnego skrzyżowania za szpitalem?<br><hr>doogroo
Sytuowanie znaków w Poznaniu też jest trochę bezmyślne - na Garbarach postawiono go na skrzyżowaniu, w miejscu zejścia się trzech jednokierunkowych ulic w czwartą - tę z zakazem. Może mamy motocykl przepchać 500 m do następnego skrzyżowania za szpitalem?<br><hr>doogroo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fajna Suzi ;]
scigi-forum.ugu.pl
Zapraszam na nowe forum o ścigaczach rangi moderator do zdobycia ! <br><hr>jawor
scigi-forum.ugu.pl
Zapraszam na nowe forum o ścigaczach rangi moderator do zdobycia ! <br><hr>jawor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W artykule najlepsza jest organizacja motocyklistów na rondzie. Przydało by się coś takiego zrobić w w Warszawie na którymś z rond w godzinach szczytu na jakieś 30 minut. A powodem protestu powinno być zastawianie motocyklistom drogi w korku. Bo poco ja mam stać z innymi jak mogę przejechać? Na co komu takie zygzaki z aut?
A prezydencka kariera tego ciecia mało rolnego powinna się już zakończyć, żal D ściska że tacy zaciemnieni ludzie są przedstawicielami narodu.<br><hr>Synek555
A prezydencka kariera tego ciecia mało rolnego powinna się już zakończyć, żal D ściska że tacy zaciemnieni ludzie są przedstawicielami narodu.<br><hr>Synek555
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A czy w Poznaniu, droga ta jest "wylotówką" ze wszelkimi znakami nań prowadzącymi, bez jakichkolwiek objazdów? Bo w Rzeszowie tak właśnie jest, co prawda można objechać ten kawałek inną drogą, lecz przyjezdni (tranzytowcy) niekoniecznie muszą ją znać.<br><hr>DżordżKomentatorzy napisał(a):W Poznaniu jest taka sama ulica też szpital i również zakaz wjazdu motocykli... <br><hr>Paweł 89#<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jadąc z Lublina złamałeś Przepisy Ruchu Drogowego. Następnym razem wjeżdżając do Rzeszowa miej się na baczności, coraz więcej zakazów dla motocyklistów. Obyś w przyszłości nie musiał w Bieszczady jechać przez UkrainęKomentatorzy napisał(a):Czy to oznacza, że jak jechałem 11 września w Bieszczady z Lublina to złamałem przepisy? Nie zauważyłem znaku zakazu, nie wiem czemu? może logika podpowiadała, że zakazu takiego tam być nie powinno? <br><hr>alukow<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
podpisuje sie obiema rękami pod protestem. to jest dyskrymincja.
jesli przez kilka donosow lub skarg wniesiono ten zakaz,to teraz wieksza iloscie skarg naszych niech zniosa zakaz. albo niech sobie zakaz bedzie ale tylko na sezon zimowy...heh!<br><hr>jojko
jesli przez kilka donosow lub skarg wniesiono ten zakaz,to teraz wieksza iloscie skarg naszych niech zniosa zakaz. albo niech sobie zakaz bedzie ale tylko na sezon zimowy...heh!<br><hr>jojko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mamy tylko jeden sposób, jezeli do wyborów nie usuną znaku pogonimy Prezydenta i radę miasta ja juz zwerbowalem do tego celu 17 przyjaciół jeżeli wszyscy tak zrobimy to po wyborach zaczną się z nami liczyć.<br><hr>Desperado
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Debilizm kretynów. Ja mam motocykl 6 cylindrowy a jest cichszy niż niejeden samochód.
Więc dlaczego nie mogę przejechać tą drogą?
Nie jestem głośny, nie popsuję asfaltu, a to w dodatku droga krajowa.
Ciemniaki nie powinny rządzić.
Niech siÄ™ lepiej zabiorÄ… do roboty
(porzÄ…dnej i uczciwej)<br><hr>jerry nie z Rzeszowa
Więc dlaczego nie mogę przejechać tą drogą?
Nie jestem głośny, nie popsuję asfaltu, a to w dodatku droga krajowa.
Ciemniaki nie powinny rządzić.
Niech siÄ™ lepiej zabiorÄ… do roboty
(porzÄ…dnej i uczciwej)<br><hr>jerry nie z Rzeszowa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości