Jaki kominezon
• Strona 1 z 1
Jaki kominezon
Mam zamiar kupić kombi dwuczęściowe (Alpinestars, Arlen Ness, Berik). Myślałem nad Alpinestars TZ-1. Co o tym myślcie? Może ktoś z was ma to kombi. A może jakieś inne z firm które wcześniej podałem. Czekam na wasze posty
Pozdrawiam

- limak
- Świeżak
a właśnie.... podczepie sie pod pytanie..... co myslicie o kombi Padana??.....
http://www.padana.pl/new/katalog/index.php?page=katalog
ceny maja dosc niskie...... nie wygladaja na jakies szmaty totalne.... aha i Evil kiedys pisal ze kombi roznia sie gruboscia skory... tak nie do konca to rozumiem bo patrzac przykladowo do katalogo intermotors widze ze w kombi Alpinestars'a jest skora 1.2-1.4mm a w Utice 1.3mm wiec gdzie tu ta wielka roznica??
http://www.padana.pl/new/katalog/index.php?page=katalog
ceny maja dosc niskie...... nie wygladaja na jakies szmaty totalne.... aha i Evil kiedys pisal ze kombi roznia sie gruboscia skory... tak nie do konca to rozumiem bo patrzac przykladowo do katalogo intermotors widze ze w kombi Alpinestars'a jest skora 1.2-1.4mm a w Utice 1.3mm wiec gdzie tu ta wielka roznica??
-
kravec - Administrator
witam. Ja mam zamiar też kupić kombi, dwuczęściowy koniecznie. Kapitał jaki chcę na to przeznaczyć to około 2 k zł Myślę że alpinestars, berlick czy arlen ness by był wporządku.
Jak by ktoś coś miał ciekawego to proszę o kontakt.
pozdrawiam
bart
Jak by ktoś coś miał ciekawego to proszę o kontakt.
pozdrawiam
bart
life for ride
ride for life
ride for life
-
bart2085 - Świeżak
Kupiłem wczoraj kombinezon Berika LS2-2468, całkiem fajny. Najwiekszy problem jest z dopasowaniem. Odradzam kupowania bez przymierzenia. W sklepie powiedzieli mi, że ma mocno przylegać. Normalnie noszę rozmiar 52 (180cm wzrostu i 80kg), a poradzili mi 50. K... prawie nie mogę się ruszać. Mieliście taki sam problem? Rozciąga się kombi po jakimś czasie?
Triumph Speed Four
-
koni74 - Świeżak
1800zł, komplet ochraniaczy: twarde na kolanach, barkach, łokciach i piszczelach. Gąbki na biodrach, ramionach, żebrach, plecach i tyłku. Tą z pleców od razu wymieniłem. Komplet ślizgów.
Triumph Speed Four
-
koni74 - Świeżak
Kupilem pare dni temu kombi padana pgs. Rewela!!! Komplet ochraniaczy twardych(lokiec+przedramie, barki, kolana+piszczele) poliuretanowe na biodrach i plecach oraz na klacie, nieduzy garb aerodynamiczny(mozliwosc wyjecia). ze slizgami wyszedl 1480zl!!! Mierzylem rozne kombi( Vanucci, Rolef, Louis) ale nic mi nie lezalo jak ten. No i cena jest dumpingowa. Polecam.
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
Mierzyłem Padane ale jakiś niedopracowany, dupa wisiała. Kurtka pasowała 52, spodnie 54. Przymierzylem sobie Dainese rozmiar 52 - idealnie. Dupa nie wisi i jak kurtka to i spodnie pasują dobrze. Wniosek nasuwa się sam.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości