Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Kawasaki w WSBK z trzema zawodnikami
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Kawasaki w WSBK z trzema zawodnikami

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Kawasaki w WSBK z trzema zawodnikami

Postprzez Åšcigacz » 30/10/2010, 01:56

Dyskusja na temat: Kawasaki w WSBK z trzema zawodnikami
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki w WSBK z trzema zawodnikami
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/10/2010, 01:56

Oby sezon 2011 udowodnił jak dobre motocykle ma w swojej ofercie Kawasaki. Marka zacznie odnosic sukcesy sportowe ktore na pewno uciesza fanów motocykli sportowych. Sledze ciagle oficjalna strone SBK i moge powiedziec tylko jedno ze walka bedzie zacieta a głownymi Pretedentami do zwyciestwa bedzie Kawasaki, BMW, Suzuki, Aprilia. Ku mojemu zdziwieniu O Hondzie cos cicho (moze to taka strategia) Yamaha tez ma nowych zawodnikow i mozliwe ze tez cos pokaze w nowym sezonie. Ducati jak wiadomo bez Fabrycznego teamu wypadnie dosc słabo aczkolwiek mozliwe ze sie myle.<br><hr>Ghost
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/10/2010, 18:23

Komentatorzy napisał(a):Oby sezon 2011 udowodnił jak dobre motocykle ma w swojej ofercie Kawasaki. Marka zacznie odnosic sukcesy sportowe ktore na pewno uciesza fanów motocykli sportowych. Sledze ciagle oficjalna strone SBK i moge powiedziec tylko jedno ze walka bedzie zacieta a głownymi Pretedentami do zwyciestwa bedzie Kawasaki, BMW, Suzuki, Aprilia. Ku mojemu zdziwieniu O Hondzie cos cicho (moze to taka strategia) Yamaha tez ma nowych zawodnikow i mozliwe ze tez cos pokaze w nowym sezonie. Ducati jak wiadomo bez Fabrycznego teamu wypadnie dosc słabo aczkolwiek mozliwe ze sie myle.<br><hr>Ghost<br>
Według mnie tak naprawdę wszystkie te maszyny są na niewiarygodnie równym poziomie. W tym sezonie na Nurburgringu, pierwszych siedem miejsc na mecie pierwszego wyścigu, było zajętych przez wszystkie siedem marek startujących w mistrzostwach!
Dodam że Kawasaki zajęło piątą lokatę.<br><hr>Kiełbas
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê