Problem z homologacjÄ… na metkach-moto cross
• Strona 1 z 1
Problem z homologacjÄ… na metkach-moto cross
Witam, jestem tu nowy to na poczÄ…tek siÄ™ przedstawiÄ™ EasyCrossRider jestem
Wiec jak zwykle w takich postach będę miał kilka pytań
Ano mianowicie, chciałbym zacząć przygodę z motocrossem, ale tak oficjalnie zawody itp.
Dopiero kompletuje sprzęt i ubiór i własnie te pytania dotyczą homologacji na ubraniach.
Kupiłem sobie pancerz-zbroję Acerbis Koerta. Zaliczyłem krakse, i tam gdzie były metki z homologacją co i jak itp. To jedna z nich mi sie oderwała ;/
i takie pytanie czy jak przyszyję sobie własną metkę z tym numerem homologacji to to przejdzie na zawodach?

Wiec jak zwykle w takich postach będę miał kilka pytań

Ano mianowicie, chciałbym zacząć przygodę z motocrossem, ale tak oficjalnie zawody itp.

Dopiero kompletuje sprzęt i ubiór i własnie te pytania dotyczą homologacji na ubraniach.
Kupiłem sobie pancerz-zbroję Acerbis Koerta. Zaliczyłem krakse, i tam gdzie były metki z homologacją co i jak itp. To jedna z nich mi sie oderwała ;/
i takie pytanie czy jak przyszyję sobie własną metkę z tym numerem homologacji to to przejdzie na zawodach?
- EasyCrossRider
- Świeżak
Z tego co mi wiadomo to aktualną homologacje na zawodach musi mieć tylko kask, ale mogę się mylić.
Najlepiej pytaj w dziale offroad(tylko nie zakładaj nowego tematu ,pytaj w przyklejonych) lub na motox.pl bo tam jest już troche zawodników
Najlepiej pytaj w dziale offroad(tylko nie zakładaj nowego tematu ,pytaj w przyklejonych) lub na motox.pl bo tam jest już troche zawodników
- arti16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości