[S] Kawasaki ninja 250r
• Strona 1 z 1
[S] Kawasaki ninja 250r
Witam, moja malutka ninja poszukuje nowego właściciela, który obdarzy ją ciepłem i zapewni przytulne schronienie na zimę i najbliższy sezon
Link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1288585321
Pozdrawiam
Marcin
Link do aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=1288585321
Pozdrawiam
Marcin
- slusar_o2
- Świeżak
Na początku roku akademickiego widywałem ją codziennie pod wydziałem i sobie obiecałem, że jak zobaczę właściciela w pobliżu to podejdę ale jakoś na Ciebie nie udało mi się trafić. Oglądać jej z bliska nie oglądałem, bo sam nie lubię jak ktoś obcy się koło sprzęta kręci. Kiedyś była moim marzeniem, ale kupiło się coś innego Jakbyś jeszcze kiedyś się wybierał na uczelnie na moto to daj znać. Wiem, że pogoda coraz gorsza ale jednego dnia jak było ~5 stopni to Twoje cudo widziałem
- unearth
- Świeżak
no jeździłem, ale męczyło mnie ciągłe przebieranie się w szkole i teraz latam tylko jak mam mało zajęć, a ostatnio to nawet pogoda mi nie pozwala, bo padało ciągle :/
Mój numer masz (jest w ogłoszeniu), wiec jak chcesz to można kiedyś się spotkać, czy to na moto czy to na piwo
Pozdro
Mój numer masz (jest w ogłoszeniu), wiec jak chcesz to można kiedyś się spotkać, czy to na moto czy to na piwo
Pozdro
- slusar_o2
- Świeżak
podbije sobie motocykl nie sprzedany jak sugeruje allegro, po prostu ktoś mnie w wała zrobił i tyle :/
i zmieniły się trochę okoliczności sprzedaży bo kupiłem już sv'ke, wiec można strzelać do mnie z ofert, bo mam parcie na sprzedaż
pozdro
i zmieniły się trochę okoliczności sprzedaży bo kupiłem już sv'ke, wiec można strzelać do mnie z ofert, bo mam parcie na sprzedaż
pozdro
- slusar_o2
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości