O wszystkim i o niczym aktualnie o akcesoriah na motocykl :)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a co to za jednostka miary "2 sezony"? Jeden przejedzie wtedy 50 kkm, a drugi 2 kkm. Miarodajne jak cholera. Jak kogoś stać na rękawice za 700 zł, to kupuje za 700 zł i gówno go to obchodzi że zawistny biedak będzie mówił o lansie.
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
nie widzę sensu wydawania 700zl jak taki sam efekt jest za 300zl a te rękawice zaczęły się rozpadać już po 3 tys w tej chwili ich przebieg to 20tys lub 2 sezony jak kto woli. weź pod uwagę ze tez jest różnica czy 50tys po autostradzie czy po mieście wiąże się to z praca reki na manetkach można tak gdybać gówno i tyle
. kup mercedesa za 300tys i niech po 2 latach ci korba wyjdzie bokiem pewnie będziesz hapy 

-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja tam cisnę w rękawicach za 5 zł z targowicy takie perfidne bawełniane
to jest dopiero lans haha a jak pada deszcz to zajeżdżam an stacje benzynową biorę te takie rękawice z foli zakładam na te i dalej w trasę .
A co do tych ubrań to widziałem buzer za 100 zł i ten sam typ sprzedawał buzer za 500 zł jakiś tam nie pamiętam nazwy i ten od tego różnił się tylko tym że ten za 500zł miał nalepiony znak firmowy i metkę takie type co sprzedaje buzery na allegro.pl
No to waszym zdaniem ile powinno się przeznaczyć na komplet ubrań mówię o butach rękawicach kurtkach buzerach może tak ile wy przeznaczyliście na ten ubiór albo ile macie zamiar przeznaczyć ??

A co do tych ubrań to widziałem buzer za 100 zł i ten sam typ sprzedawał buzer za 500 zł jakiś tam nie pamiętam nazwy i ten od tego różnił się tylko tym że ten za 500zł miał nalepiony znak firmowy i metkę takie type co sprzedaje buzery na allegro.pl
No to waszym zdaniem ile powinno się przeznaczyć na komplet ubrań mówię o butach rękawicach kurtkach buzerach może tak ile wy przeznaczyliście na ten ubiór albo ile macie zamiar przeznaczyć ??
- Heba
- Świeżak
ja jestem za klasa średnia obrań według mnie jest najlepsza to myślę ze z 3 tys trzeba by mieć. teraz są promocje wiec warto z nich korzystać
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja na calosc wydalem okolo 3 tysi. W ogole to smiac mi sie chce jak patrze na te wasze porowniania kaskow z najwyzszej polki do sredniakow. W waszym rozumowaniu po co kupowac mercedesa za 300 tysiecy jak mozna kupic malucha. Ten sam efekt. Oba jezdzÄ… :O
- abc12333
- Świeżak
Jaki bezsensowny sama nazwa wskazuje o wszystkim i o niczym a temat jak narazi fainie się rozwija RUTRA a ja bym kupił 2 krowy i świnię żeby mieć kiełbasę na święta hhhehehe
Dobra to za ile macie kupiony strój na motor ?
Ja mam tam kask z Yohe za 150 zł do tego rękawiczki bawełniane za 5 zł z Targowicy no i t owszystko z mojego super wypasionego stroju na motor
Ja mam tam kask z Yohe za 150 zł do tego rękawiczki bawełniane za 5 zł z Targowicy no i t owszystko z mojego super wypasionego stroju na motor
- Heba
- Świeżak
Heba napisał(a):Jaki bezsensowny sama nazwa wskazuje o wszystkim i o niczym a temat jak narazi fainie się rozwija RUTRA a ja bym kupił 2 krowy i świnię żeby mieć kiełbasę na święta hhhehehe
tak to ja ogarem jeździłem

a na CBR
kask HJC R1
kurtka RST Rift skóra
rekawice RSt Chicane
buty Berik
teraz na nowy sezon bedÄ… spodnie RST Rift i zbroja
-
Boguc - Świeżak
Ja mam zamiar zakupić zbroje ale tak sobie myślę czy się opłaca ale tak tylko dla szpanu przed dupami to będzie taki wabik na dziewczyny cisnę sobie moim super komarem (jeszcze z biegami w ręce) tak z 30 na godzinę i tu nagle z zaułku wyskakują 2 laseczki no to ja szybko wrzucam 2 na kolo i już są moje a jak jeszcze zobaczą buzer to huhu co się będzie działo heheheh
- Heba
- Świeżak
NO dawać ludziska wymieniać w czym jeździcie na swoich bam baryłkach to ja też napisze to tak profesjonalnie jak reszta
Ja mam:
Kask - Yohe
Rękawice - bawełniane czarne +8 do ciepła -3 do przemakalności
buty - z Deichmanna trampki
Kurtka - Z pumy przeciw deszczowa taka fajna śliska
Spodnie - Dresy bać Jeensy. Jeensy z BG Dresy z czego tam popadnie raz z Bajzlu raz z Pumy raz z Adidasa .
No i oto mój profesjonalny strój na motocykl jakim jest malaguti f 12 phantom i komar (z biegami w ręce)
Ja mam:
Kask - Yohe
Rękawice - bawełniane czarne +8 do ciepła -3 do przemakalności
buty - z Deichmanna trampki
Kurtka - Z pumy przeciw deszczowa taka fajna śliska
Spodnie - Dresy bać Jeensy. Jeensy z BG Dresy z czego tam popadnie raz z Bajzlu raz z Pumy raz z Adidasa .
No i oto mój profesjonalny strój na motocykl jakim jest malaguti f 12 phantom i komar (z biegami w ręce)
- Heba
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości