Zobacz wÄ…tek - czasza cbr 600 f2
NAS Analytics TAG

czasza cbr 600 f2

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

czasza cbr 600 f2

Postprzez mario11lsd » 12/10/2010, 16:56

Cześć,
jakiś czas temu wywinołem orła i lewa część czaszy znikła :cry:
allegro+laminat=wielka hu.....nia jak barszcz.
Jakoś to tam spasowałem ale tu szpara tam szpara poprostu szlak mnie trafia.

Zastanawiałem się nad ściągnięciem z Hong Kongu wszystkich plastików z super malowanie z repsola ale ten paypal+1750zł+cło+niewiadomo co przyjdzie=?(też mnie przeraża) :?

Więc zastanawiam się nad tym http://www.owiewki.pl/h1.htm (otwórz link)l. Piszą że wierna kopia i ogólnie mi odpisali że niebędę miał z tym żanych problemów ale to też laminat.Może ktoś z posiadaczy F2 ma odzianą w takie cudo swoją ślicznotkę, a może ktoś ściągał z Hong Kongu plastiki do swojej maszyny .Za każdą odp i pomoc dzięki.pzdr
mario11lsd
Świeżak

Postprzez Boguc » 13/10/2010, 12:21

stary chcesz ładowac 2tys za plastiki do F2 ??
rozumiem że kochasz swój sprzet, ale bez przesady ;)
oddaj to do jakiegos speca od spawania plastików i Ci to zrobi, pomalujesz i będzie cacy, nie pakuj się w laminaty bo często mocowania nie pasują i wiadomo że najlepsze są plastiki ori Honda.

mój ziomek robil w tym sezonie czaszę F2 po dzwonie, plastiki to były puzzle :)
wyniosło go też nie mało bo 500zł
Boguc
Świeżak

Postprzez mario11lsd » 13/10/2010, 18:11

o to chodzi że pospawać tej lewe części czaszy już nie za bardzo się da bo brakuje dużo kawałków a resztę mam org, pomyślałem że jak bym sprzedał te wszystkie plastiki co mam to co najmniej 1tys.zł bym z nich miał, dołożył tysiaka i bym miał nowe ładne z fajnym malowaniem.Bo takie szpachlowanie dorabianie picowanie to jest na rok góra dwa później tu pęknie tam pęknie no chyba że się to zrobi profesjonalnie($$$).O to chodzi że nieche tej mojej F2 spisać na straty bo to co było robione w latach 90' to prawdziwa, dobra robota która się już nigdy nie powtórzy.
mario11lsd
Świeżak

Postprzez Boguc » 13/10/2010, 22:15

nie sprzedawaj plastików które masz, postaraj się włóknem szklanym dziury pozaklejac, szpachli troche i jakos będzie się trzymalo, wiem ze to nie jest super rozwiązanie ale wg mnie lepsze niz wywalanie takiej kasy w 15 letnie moto.
i szukaj jeszcze na allegro, bo napewno w końcu sie trafi do kupienia, kumpel tak samo zrobil czache za 500zl a tydzien pozniej znalazł aukcje gdzie gosc sprzedawal za 500 czache w jego malowaniu na dodatek :)
teraz koniec sezonu to nie ma co sie spieszyc, a napewno nie kupowalbym laminatów.
to co w latach 90 to dobra robota, ale potem były jeszcze F3,F4 i to tez jest bardzo dobra robota :D nie mówiąc o innych modelach Hondy.
Boguc
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê