Pomocy !!
• Strona 1 z 1
Pomocy !!
witam wszystkich
kilka tygodni temu kupilem ktm sx125 z reszta juz miałem z nim problemy o czym pisalem we wcześniejszych postach no i tym razem mam problem
panowie moglibyście mi podać gdzie znajduje sie lub gdzie mogę sprawdzić stan oleju w ktm sx125 2004 ??
z gory dzieki
kilka tygodni temu kupilem ktm sx125 z reszta juz miałem z nim problemy o czym pisalem we wcześniejszych postach no i tym razem mam problem
panowie moglibyście mi podać gdzie znajduje sie lub gdzie mogę sprawdzić stan oleju w ktm sx125 2004 ??
z gory dzieki

- twitch
- Świeżak
Ja zawsze praktykuje taką metodą po nitce do kłębka ,a następnie oglądam kłębek tysiąc razy po czym znajduje wyjaśnienie.Jeżeli niema ,żadnych śrub które się wykręca czy coś w tym stylu odkręć najnormalniej w świecie korek i sprawdź stan nie wiem palcem śrubokrętem czy czymś kolwiek.Powodzenia ;D MI zawsze wychodziło 

Lewa w Górę - jak nie jeździsz to nie zrozumiesz.
-
gelo102 - Świeżak
Sprawdź gdzieś ile ma go być spuść ten co masz wcześniej zagrzej silnik to szybciej zleci i wlej ten co zleciał jeśli jest dobry i ew dolej tyle ile powinno być.Czyli jeżeli powinno być 3 litry spuściłeś okazało się ,że jest dwa dolewasz litr i śmigasz elegancko. 

Lewa w Górę - jak nie jeździsz to nie zrozumiesz.
-
gelo102 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa