Zobacz wÄ…tek - Aprilia rs 50 czy yamaha tzr
NAS Analytics TAG

Aprilia rs 50 czy yamaha tzr

i inne małe pojemności
_________

Re: Aprilia rs 50 czy yamaha tzr

Postprzez Landryn » 2/10/2010, 10:57

Creativ3 napisał(a):Witam wszystkich uzytkownikow, to moj pierwszy post!;]

Moje pytanie:

Chce kupic jeden z tych motorowerow. Chce wiedziec czy nie jestem za duzy/maly na ktorys z nich i czy bedzie mi sie wygodnie jezdzilo. Mam 180cm wzrostu i waze 63kg . Prosze o szybkie odpowiedzi.

Co do wzrostu ja mam 181cm i 73kg. i sprzedałem Apke bo troche juz dziwnie wygladałem ;/ i plecy troche bolały a tzr jest drobniejsza!
Landryn
Świeżak

Re: Aprilia rs 50 czy yamaha tzr

Postprzez gruby19 » 2/10/2010, 12:35

Landryn napisał(a):Co do wzrostu ja mam 181cm i 73kg. i sprzedałem Apke bo troche juz dziwnie wygladałem ;/ i plecy troche bolały a tzr jest drobniejsza!

Śmiać mi sie chce jak czytam takie pierdoły... kto Ci powiedział ze smiesznie wygladasz? myslisz ze jak masz 180cm i 70kg to jestes najwyzszym czlowiekiem na swiecie? dla jakich osob wedlug Ciebie przeznaczone są te motorowery? :shock:

btw. zauważylem ciekawą rzecz.
Chcialbym tylko powiedziec ze to ja załatwilem Ci bana na poprzednim koncie, a teraz zalatwie Ci bana za multikonto. pozdrawiam. :D
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...

Honda XLV 125 Varadero V-8

http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
gruby19
Stały bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê