50 na początek do 5000 (najlepiej ścigacz)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ja bym poleci yamahe poniewaz aprilia to
jednak wloch (to troche tak jak z fiatem) czesto sie psuje[/quote]
Niestety ale to Ty musisz troszkę poczytać.Aprilia to jest bardzo dobra firma i rzadko się psuje,nie wiem skąd wziąłeś informacje,że tak jest inaczej chyba z jakiegoś pocieracza typu "Fakt"
Bierz aprilkÄ™ dobrze Ci radzÄ™
jednak wloch (to troche tak jak z fiatem) czesto sie psuje[/quote]
Niestety ale to Ty musisz troszkę poczytać.Aprilia to jest bardzo dobra firma i rzadko się psuje,nie wiem skąd wziąłeś informacje,że tak jest inaczej chyba z jakiegoś pocieracza typu "Fakt"

Bierz aprilkÄ™ dobrze Ci radzÄ™

-
Soulfly666 - Świeżak
Najważniejszy jest silnik reszta się nie psuje praktycznie pod warunkiem że nie chińskie .
Wszystkie te motorowery klasy am6 np rieju aprilia yamaha motorhispania peugeot są jakościowo na tym samym poziomie i identyczne silniki.
Cpi , generic triger i chyba keeway ma enduro z podróbką am6 (kopia) i ogólnie całe są już gorszej klasy wiele części chinskich..
Wszystkie te motorowery klasy am6 np rieju aprilia yamaha motorhispania peugeot są jakościowo na tym samym poziomie i identyczne silniki.
Cpi , generic triger i chyba keeway ma enduro z podróbką am6 (kopia) i ogólnie całe są już gorszej klasy wiele części chinskich..
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Już Ci wytłumaczę grunder mój przyjacielu
Pierwszym moim skuterem w 2002r była aprilia sr 50,jeżdziłem nią 3 lata.W 2005r przesiadłem się na aprilie sr 50(nowszy model)jeździłem nią do 2007r następnie kupiłem aprilie sr 125 i jeżdżę nią do tej pory.Teraz planuję sobie kupić albo aprilie sr 150 albo aprilie leonardo 300
P.S.Mam już prawko od 2 lat a mimo to jeżdżę na skuterze ponieważ zakochałem się w tej firmie.
Jak dotąd,żadna apka mnie nie zawiodła,nie psuło się NIC.W 125 tylko raz spaliła mi się żarówka od kierunkowskazu.Może Ty masz złe doświadczenie bo kupiłeś jakąś w opłakanym stanie
albo nie dbałeś o nią.
SZCZERZE POLECAM TĄ FIRMĘ ! ! !

P.S.Mam już prawko od 2 lat a mimo to jeżdżę na skuterze ponieważ zakochałem się w tej firmie.
Jak dotąd,żadna apka mnie nie zawiodła,nie psuło się NIC.W 125 tylko raz spaliła mi się żarówka od kierunkowskazu.Może Ty masz złe doświadczenie bo kupiłeś jakąś w opłakanym stanie

SZCZERZE POLECAM TĄ FIRMĘ ! ! !
-
Soulfly666 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości