JAKI SPRZET WYBRAĆ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dasio napisał(a):Te wszystkie ADHD, dysleksje i dysgrafie to wymysł leniwych ludzi. Ja mam ADBZOJ (Awersję Do Braku Znajomości Ojczystego Języka)czytając wypociny internetowe.
Prawdziwie bogaty człowiek zna pisownię j.polskiego i nie chwali się swoim bogactwem na prawo i lewo. Kup sobie używany motocykl a resztę przeznacz na szlif języka.
PS. Jakbym miał luksus wyboru brałbym BMW!
Za moich czasow mowilo sie, jak sie nie masz do czego przepieprzyc to do ortografi ! Nie pasi Ci to nie wchodz na publiczne forum gdzie kazdy pisze jak moze i potrafi, zarejestruj sie na forum wieszczow albo polonistow i tam wypisuj podobne pierdo*y.
Tu jest forum ludzi ktorych laczy nie czystosc polszczyzny ale pasja jazdy motocyklem !
Chmurek napisał(a):jak dla mnie to temat założony w celu przechwalania się i lansowania...
Bo sam masz kompleksy i nie dochodzi do Ciebie, ze ktos moze miec wiecej niz Ty sam. Zdaj sobie moze z tego sprawe, ze sa ludzie ktorzy nosza tyle w kieszeni.
Anyway,
smigalem i jednym i drogim, BMW jest lepszym litrem. Obys tylko nie mial z nia problemow, bo poprawione sprzety po chorobach dzieciecego wieku BMW wypuszcza dopiero po dwoch latach.

Ostatnio edytowano 17/9/2010, 20:23 przez Pat123, łącznie edytowano 1 raz
- Pat123
- Świeżak
Pat123 napisał(a):Chmurek napisał(a):jak dla mnie to temat założony w celu przechwalania się i lansowania...
Bo sam masz kompleksy i nie dochodzi do Ciebie, ze ktos moze miec wiecej niz Ty sam. Zdaj sobie moze z tego sprawe, ze sa ludzie ktorzy nosza tyle w kieszeni.
tak masz racje... mam kompleksy =)
chodzi mi o twoje wypowiedzi między innymi tą ostatnią...
zachowujesz się jak rozpuszczony bachor który sra pieniędzmi i uważa innych za gorszych bo nie mają tyle co on.... ogarnij się.
ciekaw jestem ile osób zostałoby przy takim snobie gdyby mu się pieniądze skończyły =))
tak wiem wiem... zaraz napiszesz że nigdy Ci się nie skończą... taka dyskusja.
-
Chmurek - Świeżak
Chmurek napisał(a):zachowujesz się jak rozpuszczony bachor który sra pieniędzmi i uważa innych za gorszych bo nie mają tyle co on.... ogarnij się.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz – konkrety !
Chmurek napisał(a):ciekaw jestem ile osób zostałoby przy takim snobie gdyby mu się pieniądze skończyły =))
tak wiem wiem... zaraz napiszesz że nigdy Ci się nie skończą... taka dyskusja.
Co to ma do rzeczy ? Nie wszyscy ktorzy jezdza motocyklami sa biedakami i nie wszyscy ktorzy nimi jezdza sa bogaczami. Prawda lezy posrodku, nie masz kasy to musisz kombinowac aby powiazac koniec z koncem dojrzyj do ego i ogarnij to.

- Pat123
- Świeżak
Chmurek napisał(a):...zaraz napiszesz że nigdy Ci się nie skończą... taka dyskusja.
Widzisz tu jak i w Twoich innych zdaniach zaczyna sie i konczy Twoja nadinterpretacja. Jak sie ogarniesz ( po Twojemu ) a jak juz dorosniesz ( po mojemu ) to zrozumiesz dopiero pewne sprawy. Pieniadze przychodza i odchodza, raz sie je ma, innym razem nie. Poglad na zycie po osiagnieciu pewnego wieku i standardow ma sie jeden i z regoly sie go nie zmienia. Jedynie dostosowuje do danej sytuacji.
Ot taki maly Off Top z mojej strony.
P.S. sorry za posta pod postem, nie mam zwyczaju tak pisac, jakos tak wyszlo.

- Pat123
- Świeżak
Pat123 napisał(a):P.S. sorry za posta pod postem, nie mam zwyczaju tak pisac, jakos tak wyszlo.
Na przyszłość jest coś takiego jak "Usuń" oraz "Edytuj" post.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Stary:
1. Jest to forum publiczne, więc wypowiedzi tutaj wymagają odrobiny kultury.
2. W związku z tym, że jest to forum publiczne, wypowiedzi wymagają chociaż podstawowych znajomości ortografii, składni, oraz interpunkcji. Tymbardziej że użytkownicy posiadające tutaj konta to w większości dorośli ludzie. To, że jest to wolne państwo nie oznacza że możesz robić z siebie kretyna, pokazując wszystkim że nie dałeś rady skończyc podstawówki wieczorowo. W czasach internetowych słowników oraz modułów sprawdzania pisowni wystarczyłoby poświęcić 5min więcej i napisać ładnego posta, a nie pokazywać światu jakim jest sie tępakiem. Zasłanianie się dysleksją: -10 do szacunku
3. Nie zapomninaj, że w internecie, Twoje wypowiedzi pokazują jakim jestes wartościowym człowiekiem, a ludzie czytający Twoje posty oceniają Cie na podstawie Twojego zachowania. Narazie jestes na minusie.
4. Jeśli wydaje Ci sie ze skoro masz pieniądze to jestes w jakiś sposob lepszy od reszty spoleczenstwa która jezdzi używanymi sprzętami za 5tys zł to sie grubo mylisz. Pamietaj ze w zyciu nie liczy sie stan konta tylko to co masz w głowie. Tak jak już Chmurek napisał - jestes snobem który próbuje zdobywać przyjaciół pieniędzmi, a jesli kiedys pieniedzy Ci zabraknie, zostaniesz zerem i każdy bedzie pluł na Ciebie
5. Styl Twoich wypowiedzi, język oraz 'mądrości' w nich zawarte pokazują ze masz pewnie jakieś 15 lat wiec nie wiem dlaczego chwalisz sie czym to nie jeździłeś. (jesli jakims cudem masz wiecej niz 15 lat to naprawde nie rozumiem czemu przestałeś sie rozwijać)
6. Jesli nie odpowiadają Ci użytkownicy tego forum, ich wypowiedzi oraz warunki jakie tutaj panują to znajdz sobie lepszy portal. Nikt tutaj nie płacze za takimi ludzmi, a przynajmniej oszczedzisz nam nerwów pisania.
7. Jesli masz nadzieje ze swoim przechwalaniem i świeceniem portfela zmienisz nasze poglądy na Twoje pier.dolenie to sobie odpuść. Było juz tu kilkunastu takich 'kozaczków' jak Ty i każdy po dwóch tygodniach nie wytrzymał presji i wolał zapaść sie pod ziemie...
8. Ide na kolacje - jak mi sie coÅ› przypomni to dopisze.
PoSsDrUuUffKa ;***
1. Jest to forum publiczne, więc wypowiedzi tutaj wymagają odrobiny kultury.
2. W związku z tym, że jest to forum publiczne, wypowiedzi wymagają chociaż podstawowych znajomości ortografii, składni, oraz interpunkcji. Tymbardziej że użytkownicy posiadające tutaj konta to w większości dorośli ludzie. To, że jest to wolne państwo nie oznacza że możesz robić z siebie kretyna, pokazując wszystkim że nie dałeś rady skończyc podstawówki wieczorowo. W czasach internetowych słowników oraz modułów sprawdzania pisowni wystarczyłoby poświęcić 5min więcej i napisać ładnego posta, a nie pokazywać światu jakim jest sie tępakiem. Zasłanianie się dysleksją: -10 do szacunku
3. Nie zapomninaj, że w internecie, Twoje wypowiedzi pokazują jakim jestes wartościowym człowiekiem, a ludzie czytający Twoje posty oceniają Cie na podstawie Twojego zachowania. Narazie jestes na minusie.
4. Jeśli wydaje Ci sie ze skoro masz pieniądze to jestes w jakiś sposob lepszy od reszty spoleczenstwa która jezdzi używanymi sprzętami za 5tys zł to sie grubo mylisz. Pamietaj ze w zyciu nie liczy sie stan konta tylko to co masz w głowie. Tak jak już Chmurek napisał - jestes snobem który próbuje zdobywać przyjaciół pieniędzmi, a jesli kiedys pieniedzy Ci zabraknie, zostaniesz zerem i każdy bedzie pluł na Ciebie
5. Styl Twoich wypowiedzi, język oraz 'mądrości' w nich zawarte pokazują ze masz pewnie jakieś 15 lat wiec nie wiem dlaczego chwalisz sie czym to nie jeździłeś. (jesli jakims cudem masz wiecej niz 15 lat to naprawde nie rozumiem czemu przestałeś sie rozwijać)
6. Jesli nie odpowiadają Ci użytkownicy tego forum, ich wypowiedzi oraz warunki jakie tutaj panują to znajdz sobie lepszy portal. Nikt tutaj nie płacze za takimi ludzmi, a przynajmniej oszczedzisz nam nerwów pisania.
7. Jesli masz nadzieje ze swoim przechwalaniem i świeceniem portfela zmienisz nasze poglądy na Twoje pier.dolenie to sobie odpuść. Było juz tu kilkunastu takich 'kozaczków' jak Ty i każdy po dwóch tygodniach nie wytrzymał presji i wolał zapaść sie pod ziemie...
8. Ide na kolacje - jak mi sie coÅ› przypomni to dopisze.
PoSsDrUuUffKa ;***
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
W ogole ta dyskusja nie ma sensu. Niestety Polacy to taki naród, gdzie ktos ma lepiej od innych, coś mu sie uda to odrazu musi zostać zmieszany z błotem. Nie wiem po czym wnioskujecie ze autor postu zdobywa znajomych poprzez pieniądze. Trzeba bylo doradzic co lepiej kupic a nie nabijac posty i pisać pierdoly ze to FAKE... Sądząć po ortografii i poziomie wypowiedzi to faktycznie nie wyglada to kolorowo no ale bądzmy wyrozumiali. Tyle ode mnie.
Zachęcam do zamknięcia tego tematu.
Pozdrawiam !
Zachęcam do zamknięcia tego tematu.
Pozdrawiam !

- abc12333
- Świeżak
chłopcze nie wyczuwasz ironii
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
-
gruby19 - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości