honda cbr 954 czy młodsza 600 do 16000
• Strona 1 z 1
honda cbr 954 czy młodsza 600 do 16000
Witam ,panowie czy warto kupic 954 czy moze jakas mlodsza 600 oczywiscie w gre wchodzi tylko plastyk,wczesniej jezdzilem 2 sezony yamaha fz6.
- speed76
- Świeżak
tak naprawde cbr600rr jest bardziej sportowa niż 954, prawdopodobnie wykręcić można na niej lepszy czas na torze niż starym bladym, tylko... czy Ty chcesz motor na tor? 954 jest na pewno dużo wygodniejsza i uwierz mi ,zapier.....la tak, że na pewno nie będziesz odczuwał braku mocy!!! Sam sobie odpowiedz, ile będziesz jeździł, gdzie, jak no i przede wszystkim czy sam? Bo na dwie osoby to nowoczesne 600 średnio się sprawdzają. No chyba ,że tylko chcesz laske podwieść pod blok, czy do szkoły
- Shogun80
- Świeżak
954 jest bardzo porywcza duzo osob latajacych na gumie na nie zdeka narzeka bo w pewnym momencie moze dostac kopa i wyleciec z pod dupki. Bez amortyzatora skretu jazda podobno to katorga. Pisze z opinii kolegow. Poza tym jest o wiele bardziej awaryjny niz 929 czy 900rr.
636 to dobra opcja kumplowi ostatnio pekla w niej rama ale on ja stunci juz pare dobrych lat i mozliwe ze kupil po lekki dzwonie. Ale on zespawal i stunci dalej. Zazwyczaj wzmacnia sie rame. Ostatnio kupil z 2008 zx6r i byla walnieta przodem i troche geometria zmieniona ale jak mowie on na nich robi glownie wolne gumy wiec o duzych predkosciach nie ma mowy.
636 to dobra opcja kumplowi ostatnio pekla w niej rama ale on ja stunci juz pare dobrych lat i mozliwe ze kupil po lekki dzwonie. Ale on zespawal i stunci dalej. Zazwyczaj wzmacnia sie rame. Ostatnio kupil z 2008 zx6r i byla walnieta przodem i troche geometria zmieniona ale jak mowie on na nich robi glownie wolne gumy wiec o duzych predkosciach nie ma mowy.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość