Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
JędrekZDW - Bywalec
rozłoży nogi za 15 trzecia ? jak dostane jakąś gwarancje to zapytam z uśmiechem na twarzy 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Albo ją spytaj czy bolało , jak sie spyta co , to odpowiedz "jak spadłaś z nieba" 

Honda VF 500 C
Honda VTR 1000 F
Honda VTR 1000 F
- marcin_wgd
- Świeżak
JędrekZDW napisał(a):rozłoży nogi za 15 trzecia ? jak dostane jakąś gwarancje to zapytam z uśmiechem na twarzy
Daje ci gwarancje.
Jak tak zrobisz: http://www.youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Invinciblee napisał(a):JędrekZDW napisał(a):rozłoży nogi za 15 trzecia ? jak dostane jakąś gwarancje to zapytam z uśmiechem na twarzy
Daje ci gwarancje.
Jak tak zrobisz: http://www.youtube.com/watch?v=bPjLxPD2Fi4
dziala, ale nie na kazda sprawdzone ;D
929
-
cycu_rsko - Moderator
Dzisiaj sprawdze jak nie wpiszę się tu z 3 dni to mi wyślijcie coś na pocieszenie na szczękową
a jak mi powie czy moze do buzi to mam odpowiedzieć " do buzi to ja sobie sam sięgam ? "

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
-
JędrekZDW - Bywalec
Konio napisał(a):Teraz dla lasek erlan to za malo:p
No to zostal taki patent:
Piątek, godziny dobrze popołudniowe, niedługo zamykają. Do salonu Rowiński & Wajdemajer na Targówku wkracza elegancki, nieco już starszy, ale pełen wigoru pan. Towarzyszy mu, cytuję: niewiarygodnie obłędna dupa (oczywiście w wieku jego potencjalnej córki). Chwilę kręcą się pomiędzy wystawionymi samochodami, po czym pan zwraca się do sprzedawcy z pytaniem, czy znalazłby dla pani coś równie pięknego jak ona. Sprzedawca przytomnie odpowiada, że na coś równie pięknego nie ma szans, ale może zaproponować jakieś tam nieduże Audi. Audi się pani podoba, w związku z czym następuje festiwal dobierania wyposażenia, na zasadzie: "kochanie, bierz co chcesz".
Po skompletowaniu wyposażenia jak z bajki, podpisują zamówienie - wszystko jak najbardziej correct. W końcu pojawia się kwestia zaliczki. Pan oświadcza, że ma przy sobie 1000,- zł, kasa wedruje na stół. Sprzedawca nieśmiało wtrąca, żę będzie to samochód wykonany na specjalne zamówienie, w związku z czym zaliczka wyniesie 10 % wartości, a zatem coś koło 10 tysięcy. Pan bynajmniej się nie wzbrania, tylko w związku z brakiem gotówki zostawia tysiąc, a co do reszty, prosi o podanie konta by załatwić to przelewem. Państwo wychodzą.
Poniedziałek rano. Tuż po otwarciu salonu ponownie zjawia się ten sam pan (tyle że już sam) i prosi o zwrot owego tysiaka, ponieważ jak szczerze wyznaje, chciał sobie po prostu poruchać.
NO CZYÅ» NIE MISTRZ ???
Podobno nie bardzo chcieli mu oddać, bo jednak umowa podpisana, aż sprawa ostatecznie oparła się o prezesa. Temu, jak to usłyszał, szczęka opadła, ale bardzo się ubawił. Potwierdził jednak, że przyjemności kosztują i ostatecznie oddali facetowi 500.
-
rossavu - Stały bywalec
ooo to dobra akcja bardzo dobra
ale Erłan to juz za mało laski są juz obcykane i na hajke może spoglądną cóz no nie mam się nawet co chwalić że mam w garażu Cbr f3 z początku lat produkcji bo zostanie mi juz tylko zabawa sam na sam . Hah Panowie tak odbiegając życie to życie żony są w domu a kur*** za płotem 

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
no to byście się zdziwili jakie kobiety potrafią być przebiegłe:D najpierw wyssiemy z was resztki wypłaty a później pójdziemy do innego hehehe
i jak tu nas nie kochać
:D

Pasja jest 200konnym motorem życia.
-
Karolina0718 - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości