Na co kobiety zwracają uwagę gdy widzą mężczyne?
Invinciblee napisał(a):Karolina0718 napisał(a):CHŁOPAKI ODWAGI W PODRYWANIU
Ja tej odwagi nie mam i jestem dość nieśmiały ...taka prawda ale chce to zmienić ...
Jak podrywacie dziewczyny ?
Chodzi mi o zupełnie obce np na ulicy ,mieście itd
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
To zależy czy masz Golfa 3/opla calibre, bmw E30 czy cos. W aucie musisz mieć widoczny korek od gazu i puszczać głośno tube basową, wtedy laski same się zlatują.
Ale jako, ze jesteśmy na f\orum motocyklistów, to masz podział na 4 typy kobiet:
1. Te co lecą na motocykl.
2. Te co lecą na dźwięk 5 000 RPM
3. Te co lecą na dźwięk 10 000 RPM
4. Te ( najlepsze SUKI ) co lecą na 15 000 RPM i więcej.
Do tego oczywiście musisz mieć skórzane spodnie, skórzane gacie i żuc gumę jak krowa.
Ale jako, ze jesteśmy na f\orum motocyklistów, to masz podział na 4 typy kobiet:
1. Te co lecą na motocykl.
2. Te co lecą na dźwięk 5 000 RPM
3. Te co lecą na dźwięk 10 000 RPM
4. Te ( najlepsze SUKI ) co lecą na 15 000 RPM i więcej.
Do tego oczywiście musisz mieć skórzane spodnie, skórzane gacie i żuc gumę jak krowa.
- Domokun
- Świeżak
i żuc gumę jak krowa
Można też trzymać zapałkę między zębami(widziałem na filmie)
A co z jazdą na jednym kole i paleniem gumy ?
Przecież na to każda leci

np podrywam laski tak ze jak widze bialoglowa wychodzaca z kibla to pytam sie z takim smaczkiem
SRALAS? Very Happy
I co odpowiadają

W hipermarkecie na dworcu czy baletach i jakie są róznice w wypowiedziach pomiędzy tymi miejscami ?
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
Na allegro poszukaj zestawu dresa:
- yamaha r1,
- dres adasia,
- halowki,
- zapas zelu + scottyoiler to automatycznego uzupelniania (zamontowany w kasku),
- kaskoczapka - taki tylko rondel na glowie zeby policja sie nie doczepiala ale i po to aby kazdy mogl Twoja morde poznac jak jedziesz przez miasto.
Ew. mozesz komus pozyczyc moto, ten pod wiejska dyskoteka bedzie gumowal itp, pozniej podjedziesz i wszyscy beda mysleli, ze Ty tak potrafisz xd
- yamaha r1,
- dres adasia,
- halowki,
- zapas zelu + scottyoiler to automatycznego uzupelniania (zamontowany w kasku),
- kaskoczapka - taki tylko rondel na glowie zeby policja sie nie doczepiala ale i po to aby kazdy mogl Twoja morde poznac jak jedziesz przez miasto.
Ew. mozesz komus pozyczyc moto, ten pod wiejska dyskoteka bedzie gumowal itp, pozniej podjedziesz i wszyscy beda mysleli, ze Ty tak potrafisz xd
-
rossavu - Stały bywalec
Dresy mają calibry , golfy3 i bmw zepsute agrotuningiem o wartości poniżej 5000zł a Erłan to jednak dobry drogi sprzęt dużo nowszy od tych aut....
Więc do przeciętnego polskiego dresa o cienkim portfelu nie pasuje .
A tak na serio to myśle że podrywanie na jakimś w miare fajnym moto czy aucie to zły pomysł no chyba że jakiejś pustej blachary , normalna dziewczyna na to nie poleci a nawet będzie to minus bo pomyśli że chcesz się tym popisać przed nią ...
Więc do przeciętnego polskiego dresa o cienkim portfelu nie pasuje .
A tak na serio to myśle że podrywanie na jakimś w miare fajnym moto czy aucie to zły pomysł no chyba że jakiejś pustej blachary , normalna dziewczyna na to nie poleci a nawet będzie to minus bo pomyśli że chcesz się tym popisać przed nią ...
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
mowia ze im sie niepodobaja motocykle albo dobre fury a zawsze chetnie dvpke przewiozą albo opowiedza kolezanką ze ich chlopak lata takze takie czcze gadanie... a tak wogole to laski sa glupie wszystkie tylko kazda na swoj sposob
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):a tak wogole to laski sa glupie wszystkie tylko kazda na swoj sposob
Hahaha, Mistrz!
Aż się pod tym szowinistycznym tekstem i ja podpiszę!
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
JA nigdy nie zrozumiem kobiecej rasy 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL