Jak Wygladzić tył i Projekty Pomalowania Go Prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Jak Wygladzić tył i Projekty Pomalowania Go Prosze o pomoc
Witam
Mam na imie kamil Mam do was Wielka proxbe chciałbym abyście mi pomogli pomalowac mowy skuter.
Tak mniej wiecej wyglada moj skuter od kad go kupilem:
http://yfrog.com/0abeztytuuqxqj
nic nie przerabialem leci okło 60-80 Prosze o Przerobienie tych zdjęc co i jak na jaki koleor....Aha i chciałbym sie dowiedzieć jak wygladzić tył lub jezeli jest taki ktos kto by to mogl zrobic za niewielkie pienądze i jest okolic Lublina Prosze wysyłać oferty pozdrawiam...
Z Poważanie Kamil
Mam na imie kamil Mam do was Wielka proxbe chciałbym abyście mi pomogli pomalowac mowy skuter.
Tak mniej wiecej wyglada moj skuter od kad go kupilem:
http://yfrog.com/0abeztytuuqxqj
nic nie przerabialem leci okło 60-80 Prosze o Przerobienie tych zdjęc co i jak na jaki koleor....Aha i chciałbym sie dowiedzieć jak wygladzić tył lub jezeli jest taki ktos kto by to mogl zrobic za niewielkie pienądze i jest okolic Lublina Prosze wysyłać oferty pozdrawiam...
Z Poważanie Kamil
- KmlTHC
- Świeżak
Ale o co Ci chodzi?
Ze zdjęć wywnioskowałem że wystarczy odkręcić pare dupereli i wsio git.
Co do malowania to tak:
Myślisz że ktoś będzie sie bawił w PS'ie, Gimpie czy tam paincie żeby trafić w Twój gust? To Twój skuter i to Ty go będziesz malował, wiec kolor to kwestia indywidualna (dla ciemnych - maluj na jaki ci sie podoba).
Z poważaniem, Artur.
Ze zdjęć wywnioskowałem że wystarczy odkręcić pare dupereli i wsio git.
Co do malowania to tak:
Myślisz że ktoś będzie sie bawił w PS'ie, Gimpie czy tam paincie żeby trafić w Twój gust? To Twój skuter i to Ty go będziesz malował, wiec kolor to kwestia indywidualna (dla ciemnych - maluj na jaki ci sie podoba).
Z poważaniem, Artur.
-
Arturo925 - Stały bywalec
Co za precyzja 60-80km ;D
Masz jakis projekt na mysli czy o prostu chcesz bezsensownie zmienic kolo bo ci sie znudzil?
Mnie to osobiscie sie marzy jakies fajne supermoto 450 I przemalowac na projekt monster energy, chyba ze bede mieszkal gdzies za granica ( prawdopodobnie belgia po szkole jak juz) to moze I sie pokusze o supermoto hondy cr 500 w 2t ;D
O niczym innym nie marze jak o tym ;D
Masz jakis projekt na mysli czy o prostu chcesz bezsensownie zmienic kolo bo ci sie znudzil?
Mnie to osobiscie sie marzy jakies fajne supermoto 450 I przemalowac na projekt monster energy, chyba ze bede mieszkal gdzies za granica ( prawdopodobnie belgia po szkole jak juz) to moze I sie pokusze o supermoto hondy cr 500 w 2t ;D
O niczym innym nie marze jak o tym ;D
- magik2208
- Bywalec
Konkretnie chodzi mi o jakies pomysły zebyście mi pomogli odreciłem te duperszmity ale jest strasznie pozdzierany i chce go przemalować i chce zebyście mi pomogl.... Jakies Dobre Pomysły zeby ładnie Go zrobić i co z tym tyłem jak to zrobić macie pomysł pozdrawiam
- KmlTHC
- Świeżak
Ja od Siebie proponuje ostry różowy kolor. Naklejki Barbie a na kanapie wychawtowany kucyk Pony 

Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
A tak poważnie to jakos zadnego motywu nie widze do malowania skutera:D
Mnie osobiście podoba sie monster energy jak już wspominałem, pewnie tez u siebie kiedys tak zrobie ale nie do skutera, jeszcze moze do BWS itp ale nie to!!:D
Mnie osobiście podoba sie monster energy jak już wspominałem, pewnie tez u siebie kiedys tak zrobie ale nie do skutera, jeszcze moze do BWS itp ale nie to!!:D
- magik2208
- Bywalec
Aha I pozdro za kretynski nick
Daj naklejki "nitro" zyskasz ze 3 konie
Jesli na prawde chcesz uzyskac odpowiedz to pobaw sie troche w PS czy chociazby nawet od biedy w paincie, zrob jakikolwiek sensowny projekt, wstaw na forum I wtedy ewentualnie mozna rozpatrywac co by sie zmienilo itp.
Pozdro
Daj naklejki "nitro" zyskasz ze 3 konie
Jesli na prawde chcesz uzyskac odpowiedz to pobaw sie troche w PS czy chociazby nawet od biedy w paincie, zrob jakikolwiek sensowny projekt, wstaw na forum I wtedy ewentualnie mozna rozpatrywac co by sie zmienilo itp.
Pozdro
- magik2208
- Bywalec
ja mam lusterka, ale ja sie w nie rzadko patrze bo raz sie juz tak przejechalem ze zajechalem ziomkowi droge wiec teraz wole sie spokojnie popatrzec i byc pewnym ze jest wolne miejsce niz sie komus wbic pod kola
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
kupiłeś nówke i chcesz malować? czy kupiłeś pozdzieraną używkę...?
Powiem ci, że skuter po malowaniu o wiele ciężej sprzedać, i malowanie" nie fachowe" będzie wyglądało przeciętnie, chyba, że masz talent ;d. Malowanie u lakiernika to droga impreza+ dobry lakier to będzie 50% wartości skutera
Powiem ci, że skuter po malowaniu o wiele ciężej sprzedać, i malowanie" nie fachowe" będzie wyglądało przeciętnie, chyba, że masz talent ;d. Malowanie u lakiernika to droga impreza+ dobry lakier to będzie 50% wartości skutera

- kamylek95
- Świeżak
BRIAN516 napisał(a):Ja walnąłbym białe nadkole a w nim otwór w kształcie PLAY BOY'a, podświetlany na czerwono.
ja bym walnął CIebie. raz za odkopywanie tematu, a drugi raz za tak wiejski pomysł...
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
Gruby znowu masz sapy do ludzi? Chyba chcesz dostac osta zamiast przedmowcy? Z tego co wiem, to nie jest to twoje prywatne forum zebys sie lansowal debilna gadka
.
A co do tematu to jesli autor jeszcze tu wchodzi i moge zareklamowac inny adres to wejdz na www.sqtery.com tam mamy duzo dobrych projektow skuterowych, jest w czym szukac inspiracji.

A co do tematu to jesli autor jeszcze tu wchodzi i moge zareklamowac inny adres to wejdz na www.sqtery.com tam mamy duzo dobrych projektow skuterowych, jest w czym szukac inspiracji.
-
Dr_Acula - Świeżak
Ma seryjna varadero 125 co popieram, ale zachowania na forum nic nie poprze zapewne...
Gruby - mysli ze jest adminem, wszystkich poucza, nic nie wnosi, na temat mowi tylko o swoim wiadrze choc na ogol i tak bredzi - np. ze pali 1,5l/100km hahahah
Gruby - mysli ze jest adminem, wszystkich poucza, nic nie wnosi, na temat mowi tylko o swoim wiadrze choc na ogol i tak bredzi - np. ze pali 1,5l/100km hahahah
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości