mieszanka kx 250 2006
• Strona 1 z 1
mieszanka kx 250 2006
witam
w jakich proporcjach mieszac olej z benzyna? 1:35? nie bedzie za mało? prosze o odp ,ponieważ zakupiłem taki motocykl i mam w baku mieszanke ale chyba zbyt bogata bo strasznie kopci i zawala swiece. i czy to prawda ze w tym motocyklu lepiej miec irydowa dedykowana swiece bo te słabsze lubia padac?
w jakich proporcjach mieszac olej z benzyna? 1:35? nie bedzie za mało? prosze o odp ,ponieważ zakupiłem taki motocykl i mam w baku mieszanke ale chyba zbyt bogata bo strasznie kopci i zawala swiece. i czy to prawda ze w tym motocyklu lepiej miec irydowa dedykowana swiece bo te słabsze lubia padac?
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
mieszanka 1:35 bedzie OK a co do świecy to tak . Zdecydowanie lepsza będzie dedykowana 

www.tempo-serwis.pl Można zamówić również opony motocyklowe
- Hondziak
- Świeżak
zawsze irydowka jest lepsza. zalezy jak serwisówka mówi. jak ma byc irydowa to lepiej innej nie wsadzac jak jest zwykła platynowa czy tam jaka to juz obojetne jaka wsadzisz. ale irydowa bedzie lepsza. ale na zwykłej nie bedzie zle. co do mieszanki tez patrz w serwisówke. ja w hondzie miałem 1:20... i tyle lałem. inni leja 1:40 i jest dobrze. a niektórzy wleja 1:30 i im okropnie zalewa.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości