I znów policja "winna" czy winna ??dla mnie WINNA!
• Strona 1 z 1
I znów policja "winna" czy winna ??dla mnie WINNA!
Witam jak w temacie!!!
Systuacja wyglada tak:
w tym miejscu sa 3 pasy ruchu w obie strony (wypadek byl wlasnie na wlocie do pozka) wlot do poznnaia od kornnika jest przez wiaduk ktory przy pokonywaniu jest wzniesieniem.... miedzy pasami wlotu i wylotu z poz jest "wysepka" oddzielona slupakami z łanuszkami i wlasnie tam łapie policja na radar ZAZNACZAM ze wylpuje glownie ludzi z trzeciego pasa (najszybszego) po zlokalizowaniu policjanta po przekroczeniu dopuszczalnej 80tki czyli ok 100km/h lub wiecej mamy naprade niewiele czasu na reakcie stwrzajac tzw zagrozenie w ruchu i tu wlasnie mialo miejsce to zdarzdenie :
http://michal_d.forum.epoznan.pl/news-n ... ie_Franowo
bylo na WTK i nie dziwie sie ze wiekszosc wypowiedzi motocyklistow bylo "wypikane"!!! a co Wy na to ?? bo we mnie sie gotuje widzac takie akcje;/
Systuacja wyglada tak:
w tym miejscu sa 3 pasy ruchu w obie strony (wypadek byl wlasnie na wlocie do pozka) wlot do poznnaia od kornnika jest przez wiaduk ktory przy pokonywaniu jest wzniesieniem.... miedzy pasami wlotu i wylotu z poz jest "wysepka" oddzielona slupakami z łanuszkami i wlasnie tam łapie policja na radar ZAZNACZAM ze wylpuje glownie ludzi z trzeciego pasa (najszybszego) po zlokalizowaniu policjanta po przekroczeniu dopuszczalnej 80tki czyli ok 100km/h lub wiecej mamy naprade niewiele czasu na reakcie stwrzajac tzw zagrozenie w ruchu i tu wlasnie mialo miejsce to zdarzdenie :
http://michal_d.forum.epoznan.pl/news-n ... ie_Franowo
bylo na WTK i nie dziwie sie ze wiekszosc wypowiedzi motocyklistow bylo "wypikane"!!! a co Wy na to ?? bo we mnie sie gotuje widzac takie akcje;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Jak byś nie zauważył to pan_wiewiórka założył już temat odnośnie tego zdarzenia:
viewtopic.php?t=53435
viewtopic.php?t=53435
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości