[Aktualności] Rzeszów kontra motocykliści - zakazy...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rzeszów kontra motocykliści - zakazy...
Dyskusja na temat: Rzeszów kontra motocykliści - zakazy wjazdu na Lubelską i Rycerską
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rzeszów kontra motocykliści - zakazy wjazdu na Lubelską i Rycerską
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rzeszów kontra motocykliści - zakazy wjazdu na Lubelską i Rycerską
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Z drugiej strony prawda jest taka, że po części sami niestety pracujemy na taki wizerunek i tego tematu chyba nie trzeba roztrząsać po raz kolejny.
To mamy to zostawić bez odzewu, przecież w Rzeszów to nie jest wieś i szpitali jest więcej, zaraz zamkna wyjazd na Przemyśl, na Kraków, od czego jest Policja - niech nie stoja w krzakach z radarem tylko ruszą tłuste **** i wyłapia łamiących przepisy, a roztrząsac trzeba nawet kolejny i kolejny raz panie redaktorze.
<br><hr>moto rz
To mamy to zostawić bez odzewu, przecież w Rzeszów to nie jest wieś i szpitali jest więcej, zaraz zamkna wyjazd na Przemyśl, na Kraków, od czego jest Policja - niech nie stoja w krzakach z radarem tylko ruszą tłuste **** i wyłapia łamiących przepisy, a roztrząsac trzeba nawet kolejny i kolejny raz panie redaktorze.
<br><hr>moto rz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co się tak o nas martwisz, jak sam piszesz że sie nam w dupach poprzewracało to co sie martwisz o dowody - tobie nie wezmą.<br><hr>moto rzKomentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe jest to że reszta hałasujących pojazdów jakoś nie szczególnie przeszkadza pacjentom. <br><hr>AndrewKomentatorzy napisał(a):Fantomas - Jak Ci się nie podoba to sobie wybuduj dom prywatny <br><hr>Maciek125<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do podobnego kroku przymierzają się od roku władze Płocka, z tą różnicą że zakaz ma objąć główną arterię przechodzącą przez miasto (nie da się przejechać z Warszawy w stronę Torunia). Ankieta w tej sprawie:
<a href="http://www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=Surveys&pollID=13" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=Surveys&pollID=13</a>
Mam nadzieję że możemy liczyć na Waszą pomoc <br><hr>raper
<a href="http://www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=Surveys&pollID=13" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=Surveys&pollID=13</a>
Mam nadzieję że możemy liczyć na Waszą pomoc <br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przeszkadzają Ci motocykle, a nie przeszkadzają drgania wywołane przejeżdżającymi tramwajami czy taż podchodzące do lądowania samoloty?Komentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas<br>
Jeśli tak to Twoje postrzeganie wynika z uprzedzenia do jednośladów, może się ich boisz, może masz złe skojarzenia, ale podłożem jest psychika a nie słuch.<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie ma sens to co napisał fantomas , jeżeli policja chce niech sprawdza głośność motocykli , ale bez jaj wydawać taki zakaz skoro motocykle są dopuszczone do ruchu. <br><hr>BandziorKomentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zakaz nie trafiony jak większość w tym dziwnym kraju, mógłby obowiązywać od 22 czy 23 godziny ale nie w dzień, a najśmieszniejsze jest to że tylko z jednej strony szpitala nie można jeździć a z drugiej to pod samym oknem na odcienciu można dawać, po prostu nie rozumie tych radnych i władz szpitala.<br><hr>gr0szek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drgania wywołane tramwajami masz w przejściach podziemnych, stojąc 3 m od torowiska nie czujesz drgań, widać nigdy w mieście nie byłeś. A o samolotach to już nie mówię, masz jakieś drgawki koleś czy co?Komentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas<br>Komentatorzy napisał(a):A co się tak o nas martwisz, jak sam piszesz że sie nam w dupach poprzewracało to co sie martwisz o dowody - tobie nie wezmą.<br><hr>moto rz<br>
Czepiacie się policji, a ciekawi mnie, który z waszych moto spełnia te przepisowe 96 decybeli...<br><hr>fantomas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mój, "Misiu Miętowy". Standardowa "puszka", niedłubana. A znam jeszcze klika takich maszyn. I o każde pieniądze się z Tobą założe że przejde test głośności bez najmniejszych problemów. Żeby nie było jakichś drętwych tekstów, "blache" też mam prostą. Zdziwiony?<br><hr>SantiagoKomentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas<br>Komentatorzy napisał(a):A co się tak o nas martwisz, jak sam piszesz że sie nam w dupach poprzewracało to co sie martwisz o dowody - tobie nie wezmą.<br><hr>moto rz<br>Komentatorzy napisał(a):Drgania wywołane tramwajami masz w przejściach podziemnych, stojąc 3 m od torowiska nie czujesz drgań, widać nigdy w mieście nie byłeś. A o samolotach to już nie mówię, masz jakieś drgawki koleś czy co?
Czepiacie się policji, a ciekawi mnie, który z waszych moto spełnia te przepisowe 96 decybeli...<br><hr>fantomas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
K**wa, a mi się nie podoba twoje moto i zaraz je podpale... Trzeba było kupić inne. Nie rozumiesz prostej zasady, że w nocy się nie hałasuje? Zauważcie, że niedługo mają tam dać ograniczenie czasowe, więc chodzi o noc, kiedy pacjenci (nie którzy naprawdę po ciężkim dniu) chcą się wyspać. Jak ten kraj schodzi na psy...<br><hr>fantomasKomentatorzy napisał(a):Fantomas - Jak Ci się nie podoba to sobie wybuduj dom prywatny <br><hr>Maciek125<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fantomas ty jesteś kretynem z kończonym !
Sam sobie przeczysz .Ktoś jest też nie w temacie skoro jest zakaz jazdy motocykli , a maluchy ? stare zagazowane BMW większośc samochodów jeżdzących tamtędy to stare 20 letnie sprowadzane graty które mało tego ze chodzą głośno to jeszcze gazują nam atmosferę , i motocykle są tutaj złe ? D e b i l e !!<br><hr>Maciek125
Sam sobie przeczysz .Ktoś jest też nie w temacie skoro jest zakaz jazdy motocykli , a maluchy ? stare zagazowane BMW większośc samochodów jeżdzących tamtędy to stare 20 letnie sprowadzane graty które mało tego ze chodzą głośno to jeszcze gazują nam atmosferę , i motocykle są tutaj złe ? D e b i l e !!<br><hr>Maciek125
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z kończonym? Co to jest to kończone? W końcu można się pośmiać bo dniu w pracyKomentatorzy napisał(a):Fantomas ty jesteś kretynem z kończonym !
Sam sobie przeczysz .Ktoś jest też nie w temacie skoro jest zakaz jazdy motocykli , a maluchy ? stare zagazowane BMW większośc samochodów jeżdzących tamtędy to stare 20 letnie sprowadzane graty które mało tego ze chodzą głośno to jeszcze gazują nam atmosferę , i motocykle są tutaj złe ? D e b i l e !!<br><hr>Maciek125<br>

Pozdro<br><hr>fantomas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pisałem, że wszystkie? Piszę o bardzo dużym procencie motocykli.<br><hr>fantomasKomentatorzy napisał(a):I dobrze, mieszkam w centrum miasta stołecznego i wiem, jak głośne są motocykle. Moim zdaniem powinni zdjąć zakaz, ale przed szpitalem powinien stać patrol policji i sprawdzać każdy motocykl pod względem przeróbek i głośności. Zadowoleni? Imo 3/4 motocykli miałoby zabierany dowód rejestracyjny ze względu na hałas, już nie mówiąc o tablicach czy oświetleniu...
Podsumowując panowie- zero instynktu samozachowawczego- w dupach się wam poprzewracało! Jestem przeciwny takim zakazom, ale wkurza mnie wasza bulwersacja...<br><hr>fantomas<br>Komentatorzy napisał(a):A co się tak o nas martwisz, jak sam piszesz że sie nam w dupach poprzewracało to co sie martwisz o dowody - tobie nie wezmą.<br><hr>moto rz<br>Komentatorzy napisał(a):Drgania wywołane tramwajami masz w przejściach podziemnych, stojąc 3 m od torowiska nie czujesz drgań, widać nigdy w mieście nie byłeś. A o samolotach to już nie mówię, masz jakieś drgawki koleś czy co?
Czepiacie się policji, a ciekawi mnie, który z waszych moto spełnia te przepisowe 96 decybeli...<br><hr>fantomas<br>Komentatorzy napisał(a):Mój, "Misiu Miętowy". Standardowa "puszka", niedłubana. A znam jeszcze klika takich maszyn. I o każde pieniądze się z Tobą założe że przejde test głośności bez najmniejszych problemów. Żeby nie było jakichś drętwych tekstów, "blache" też mam prostą. Zdziwiony?<br><hr>Santiago<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zakaz nie trafiony ponieważ :
Jadąc np seryjną Hondą CB 500 z prędkością 50 60 km/h ulica lubelską wydaje mniejszy hałas niż nie jeden samochód<br><hr>Rufi
Jadąc np seryjną Hondą CB 500 z prędkością 50 60 km/h ulica lubelską wydaje mniejszy hałas niż nie jeden samochód<br><hr>Rufi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 9 gości