Dziwnie zachowywujace sie moto :| Prosze o pomoc!
• Strona 1 z 1
Dziwnie zachowywujace sie moto :| Prosze o pomoc!
Witam, od niedawna jestem posiadaczzem SUZUKI GSXR 750 rocznik 1999, przebieg 38 000, i zauwazylem ostatnio na suchej nawierzchni ze jak przelacze na wyzszy bieg tj 3,4 i odkrece manetke to w penym momecie nie zawsze w tym samym mam uczucie jak by kolo z tylu sie slizgalo tz obroty ida w gore a motor bedzie takim samym pedem jak jechal, delikatnie popuszczac na chwile powraca do normy i rozpedza sie dalej. Na poczatku myslalem ze to wina nawiezrzchni bo jechalem po lekkim deszczu wiec podloze bylo mokre ale teraz zauwazylem ze rowniez ma sklonnosc na suchym. Chyba ze naprawde kolo mi sie slizga dodajac gazu ale nie mam jak tego sprawdzic :/ Czekam na rade kogos kto sie spotkal juz z takim przypadkiem. Dzieki i pozdrawiam.
n.
n.
- nietypowy
- Świeżak
podzielam zdanie poprzedników, sprzęgło do wymiany-na 3 czy 4 biegu przy przyspieszaniu kolo nie wpadnie w poslizg, na pierwszym czy drugim tak ale raczej nie na czwartym
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...Zawsze jestem sobÄ… nie statystykÄ… OBOP'u...
Honda CBR 600 PC25
Honda CBR 600 PC25
-
siegi_85 - Świeżak
nie bede zakladal nowego tematu...... wiec mam taki "problem".... jak przykladowo dojezdzam do skrzyzowania i zrzucam do 1'ki na sprzegle to nieraz (coraz czesciej ostatnio) obroty nie spadaja mi do 1.6 tys tak jak powinno byc tylko do okolo 3 tys i tak stoi..... jak sie lekko przegazuje albo delikatnie popusci sprzeglo to spadaja dalej do obrotow biegu jalowego... co sie dzieje?? cos ze sprzeglem??
-
kravec - Administrator
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
miałem tak kiedyś w jawce i po wymianie linki sie poprawiło
może masz za mocno naciągnięta linke przy manetce i czasami nie chce odbic do konca
może masz za mocno naciągnięta linke przy manetce i czasami nie chce odbic do konca
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości