Zx7r - sprzęgło
• Strona 1 z 1
Zx7r - sprzęgło
Witam
Czy możliwe jest aby ślizgało mi się sprzęgło bo przy ok 200 km/h na 5 biegu przy ok. 10 tys. obr. silnika dostaje kopa i wskazówka odrazu idzie na 13 tys. obr. a prędkościomierz niewiele. Wina sprzęgła ?? bo raczej koło się nie uślizguje chyba...
Na 4 jest identycznie na 6 nie mam gdzie sprawdzić
Na biegach 1,2,3 raczej tego nie zaobserwowałem albo poprostu nie zauważam
Pozdro
Czy możliwe jest aby ślizgało mi się sprzęgło bo przy ok 200 km/h na 5 biegu przy ok. 10 tys. obr. silnika dostaje kopa i wskazówka odrazu idzie na 13 tys. obr. a prędkościomierz niewiele. Wina sprzęgła ?? bo raczej koło się nie uślizguje chyba...
Na 4 jest identycznie na 6 nie mam gdzie sprawdzić

Na biegach 1,2,3 raczej tego nie zaobserwowałem albo poprostu nie zauważam
Pozdro
- robin578
- Świeżak
Re: Zx7r - sprzęgło
robin578 napisał(a):Na 4 jest identycznie na 6 nie mam gdzie sprawdzić![]()
Ty gdzieÅ› w afryce mieszkasz?

Ja obstawiam sprzęgło. No bo co innego? A na jedynce ma prz******** do tych 120?
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Sprawdz w Larsson.pl
Najpierw rozbierz sprzeglo, zmierz dokladnie i porownaj z danymi z ksiazki serwisowej, a nastepnie zamawiaj - nie odwrotnie. Nie zawsze wszystkie elementy sa do wymiany, czasami wystarczy zmienic same tarcze.
Najpierw rozbierz sprzeglo, zmierz dokladnie i porownaj z danymi z ksiazki serwisowej, a nastepnie zamawiaj - nie odwrotnie. Nie zawsze wszystkie elementy sa do wymiany, czasami wystarczy zmienic same tarcze.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości