Gogle!
• Strona 1 z 1
jakie bys nie kupił beda dobre. za ta kase gówwna które paruje i łatwo sie rysuje nie bardzo kupisz
wazne tylko aby dobrac jakis ciekawy model no i odpowiedni kolor szybki. i jezeli piszesz o dwuszybkowych to o co ci chodzi ? o powłoke antifog ? czy o zrywki ? zreszta przy zakupie bedziesz widział. wazne zebys kupił jakiejs pozadnej firmy. scott, oakley, smith, progrip.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
generalnie nie ma 2 szybek w goglach. ktos tam mówi ze sa dwuszybkowe jak w srodku pokryte sa powłoka jakas np antifogiem - antypara. kup zeby miał zrywki (chociaz teraz nie wiem czy da sie bez zrywek kupic) i jak bedziesz smigałw zrywkach to ich nie porysujesz. ja mam scott hologram tam nie ma zrywek niestety ale smigam 2 sezon i 0 rysek
na przyszłosc edytuj posty

na przyszłosc edytuj posty
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Fox Main są niezłe, mają zrywki sam mam zamiar właśnie sobie takie zakupić dużo ludzi mi je polecało. Dobre są też tańsze Scott 83x dużo ludzi w nich jeździ, bo tanie i dobre, też posiadają zrywki.
- KIMETEK
- Świeżak
Polecam gogle fox main sam posiadam je od tego sezonu i są bardzo dobre wogule nie parują dobry stosunek ceny do jakości;p ja posiadam te http://allegro.pl/gogle-fox-main-oakley ... 06190.html ale są też inne kolory...

- macin13
- Świeżak
a zrywki to coś co się naczepia na gogle taka folia przydają się w enduro jak i w mx bo gdy trzaśnie ci gałązka to nie rysuje ci gogli a ta zrywkę a mx na torze gdy nie masz czasu a masz brudne gogle poprostu ją zrywasz;p tu amsz przykład zrywek http://allegro.pl/gogle-fox-main-oakley ... 06190.html 

- macin13
- Świeżak
Zrywki to są szybki do googli i jest ich tam pare bądż parenaście wlożonych do googli i kiedy ci sie zabrudzi jedna podczas jazdy poprostu wyrzucasz jedną i pozostalo ci jeszcze pare na potem
. Zrywki oczywiście sie dokupuje.

-
piciasek - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości