Zobacz wÄ…tek - tabliczka rejestracyjna do enduro ?
NAS Analytics TAG

tabliczka rejestracyjna do enduro ?

Enduro, Cross
_________

tabliczka rejestracyjna do enduro ?

Postprzez qaczor » 4/3/2007, 20:27

przyjaciele....szukam kontaktu.potrzebuje załatwić tablicę rejestrayjną do motocykla enduro.(ktm exc) oczywiście motor jest zarejestrowany a org.tablica (którą posiadam) jest za duża na maleńki błotniczek i moze być przyczyna wielu niepotrzebnych "zadrapań" własiciela.najłatwiej było by zamontować matalową (aluminium) tablicę z wybijanymi numerami.czyli tak jak w org.tablicach.jesli macie jakis pomysła....czekam i dzieki.
qaczor
Świeżak

Postprzez Beavis » 4/3/2007, 21:34

Wydrukuj, zafoliuj i przyklej.
Beavis
Moderator

Postprzez kuba9449 » 5/3/2007, 19:33

O tym drukowaniu to chyba żart?

Widziałem na kilku fotkach z exc, że ludzie po prostu zaginali tablicę.
kuba9449
Świeżak

Postprzez kravec » 5/3/2007, 20:08

a tak szczerze to gdzies widzialem rejestracje w formie nalepki.... chyba na wr gosc mial..... raz innego zioma na wr'ce widzialem to sobie blache wlozyl przed tylne kolo pod blotnik (blizej przodu)........
kravec
Administrator

Postprzez Beavis » 5/3/2007, 20:22

kuba9449 napisał(a):O tym drukowaniu to chyba żart?

Widziałem na kilku fotkach z exc, że ludzie po prostu zaginali tablicę.

Chyba nie za bardzo zrozumiałeś temat rozważań, spróbuj jeszcze raz przeczytać...

Wbrew pozorom w motocyklu enduro nie ma za wiele miejsca na rejestrację i "podginanie" nic nie zmieni (no chyba, że zrobisz z niej trójkącik, albo okrąg). Z tego co słyszałem można poprosić w Wydziale Komunikacji o mniejszą rejestrację (taką jak mają motorowery), ale jeśli poruszasz się tylko i wyłącznie w terenie, albo na zawodach to możesz mieć:
a) małą rejestrację jak w motorowerach,
b) wydrukować sobie takową porządnie i zafoliować,
c) napisać ją na błotniku,

Oczywiście oprócz metody "a", reszta nie jest do końca prawna - tak samo jak i jazda po lesie zresztą, więc myślę, że to nie problem.
Beavis
Moderator

tabliczka

Postprzez qaczor » 6/3/2007, 10:14

dzięki za pomysły
zaginanie tablicy rejestracyjnej może nie być trudne lecz szycie rozerwanego uda po dzwonie przedmiotową tabliczką już nie.
wielokrotnie doświadczyłem tych wrażeń.....na szczęście nie było w okolicach żadnej tablicy rej.
generalnie szukam możliwości wykonania tablicy jak na przedmiotowym zdjęciu.czyli trwałej małej aluminiowej z wybitymi numerami.
wiem ze mozna taką wykonać na zamówienie i takiego miejsca szukam.
qaczor
Świeżak

Postprzez R1 » 21/3/2007, 15:21

to może spróbuj napisać, do tych firm co robią nieśmiertelniki. Oni to wybijają nawet na dużych arkuszach aluminium, więc na wielkośc jaka Cię interesuje to nie powonno być problemów.

Pozdr :wink:
R1
Bywalec

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê