tabliczka rejestracyjna do enduro ?
• Strona 1 z 1
tabliczka rejestracyjna do enduro ?
przyjaciele....szukam kontaktu.potrzebuje załatwić tablicę rejestrayjną do motocykla enduro.(ktm exc) oczywiście motor jest zarejestrowany a org.tablica (którą posiadam) jest za duża na maleńki błotniczek i moze być przyczyna wielu niepotrzebnych "zadrapań" własiciela.najłatwiej było by zamontować matalową (aluminium) tablicę z wybijanymi numerami.czyli tak jak w org.tablicach.jesli macie jakis pomysła....czekam i dzieki.
- qaczor
- Świeżak
O tym drukowaniu to chyba żart?
Widziałem na kilku fotkach z exc, że ludzie po prostu zaginali tablicę.
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
kuba9449 napisał(a):O tym drukowaniu to chyba żart?
Chyba nie za bardzo zrozumiałeś temat rozważań, spróbuj jeszcze raz przeczytać...
Wbrew pozorom w motocyklu enduro nie ma za wiele miejsca na rejestrację i "podginanie" nic nie zmieni (no chyba, że zrobisz z niej trójkącik, albo okrąg). Z tego co słyszałem można poprosić w Wydziale Komunikacji o mniejszą rejestrację (taką jak mają motorowery), ale jeśli poruszasz się tylko i wyłącznie w terenie, albo na zawodach to możesz mieć:
a) małą rejestrację jak w motorowerach,
b) wydrukować sobie takową porządnie i zafoliować,
c) napisać ją na błotniku,
Oczywiście oprócz metody "a", reszta nie jest do końca prawna - tak samo jak i jazda po lesie zresztą, więc myślę, że to nie problem.
-
Beavis - Moderator
tabliczka
dzięki za pomysły
zaginanie tablicy rejestracyjnej może nie być trudne lecz szycie rozerwanego uda po dzwonie przedmiotową tabliczką już nie.
wielokrotnie doświadczyłem tych wrażeń.....na szczęście nie było w okolicach żadnej tablicy rej.
generalnie szukam możliwości wykonania tablicy jak na przedmiotowym zdjęciu.czyli trwałej małej aluminiowej z wybitymi numerami.
wiem ze mozna taką wykonać na zamówienie i takiego miejsca szukam.
zaginanie tablicy rejestracyjnej może nie być trudne lecz szycie rozerwanego uda po dzwonie przedmiotową tabliczką już nie.
wielokrotnie doświadczyłem tych wrażeń.....na szczęście nie było w okolicach żadnej tablicy rej.
generalnie szukam możliwości wykonania tablicy jak na przedmiotowym zdjęciu.czyli trwałej małej aluminiowej z wybitymi numerami.
wiem ze mozna taką wykonać na zamówienie i takiego miejsca szukam.
- qaczor
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości