Aprilia rs50 dla kobietki?
• Strona 1 z 1
Aprilia rs50 dla kobietki?
Witam
Zastanawiam się nad zakupem moto dla mnie jednak chciałabym prosić bardziej doświadczonych użytkowników o radę zanim popełnię głupotę. Szukałam na forum podobnego tematu ale nie znalazłam.
W związku z tym poradźcie czy Aprilia rs50 nada się dla mnie na pierwszy motor i czy będę w stanie go prowadzić bez większych problemów przy wzroście 165cm i wadze 52kg?
A po drugie czy orientujecie się jakie są wymagane uprawnienia na niego? Bo jedni piszą o karcie motorowerowej czy jedynie dowodzie, inni mówią z kolei że musi być to prawko kat A. Ja mam tylko B i żadnej karty motorowerowej... W tym roku już nie uda mi się zrobić na A, to wiem na pewno. Do tej pory tak naprawdę nie jeździłam jeszcze żadna maszyną na poważnie, tak tylko dosiadłam gsxf 600 na prostej ale to raczej nie dla mnie. Dlatego ponawiam pytanie, czy jest szansa ze aprilia rs50 spasuje mi na początek przygody z jednośladami?
Z góry dzięki za odp

Zastanawiam się nad zakupem moto dla mnie jednak chciałabym prosić bardziej doświadczonych użytkowników o radę zanim popełnię głupotę. Szukałam na forum podobnego tematu ale nie znalazłam.
W związku z tym poradźcie czy Aprilia rs50 nada się dla mnie na pierwszy motor i czy będę w stanie go prowadzić bez większych problemów przy wzroście 165cm i wadze 52kg?
A po drugie czy orientujecie się jakie są wymagane uprawnienia na niego? Bo jedni piszą o karcie motorowerowej czy jedynie dowodzie, inni mówią z kolei że musi być to prawko kat A. Ja mam tylko B i żadnej karty motorowerowej... W tym roku już nie uda mi się zrobić na A, to wiem na pewno. Do tej pory tak naprawdę nie jeździłam jeszcze żadna maszyną na poważnie, tak tylko dosiadłam gsxf 600 na prostej ale to raczej nie dla mnie. Dlatego ponawiam pytanie, czy jest szansa ze aprilia rs50 spasuje mi na początek przygody z jednośladami?
Z góry dzięki za odp

- Insomnia
- Świeżak
na motorower wystarczy tylko dowód osobisty lub karta motorowerowa, rs będzie w sam raz dla ciebie bierz śmiało
-
andrzej551 - Bywalec
osoba pełnoletnia nie ma obowiązku posiadania karty motorowerowej
z drugiej strony wydać kasę na rs50 a wydać kasę na kurs na prawko na kat. A?
osobiście wybrałbym A oraz uzbroiłbym się w cierpliwość, by odłozyć i kupić 250-kę
z drugiej strony wydać kasę na rs50 a wydać kasę na kurs na prawko na kat. A?
osobiście wybrałbym A oraz uzbroiłbym się w cierpliwość, by odłozyć i kupić 250-kę
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Dzięki za podpowiedzi.
Planowałam rs50 po to by mieć na czym opanować jako taką jazdę jednosladem zanim nie skończe prawka na A. Jednak skoro 250 tez może być dla początkującej...? To może nawet lepiej
Tylko że ja chciałam coś na już żeby jeszcze w tym sezonie zacząć... A gdybym tak kupiła taką 250-kę i jeździła tylko z prawkiem na B? mogę je stracic? Co mi grozi? :> Przyznam się Wam Panowie i Panie że zachorowałam na motory
A swoją drogą, często miewacie kontrole na drodze?
Planowałam rs50 po to by mieć na czym opanować jako taką jazdę jednosladem zanim nie skończe prawka na A. Jednak skoro 250 tez może być dla początkującej...? To może nawet lepiej

A swoją drogą, często miewacie kontrole na drodze?
- Insomnia
- Świeżak
-
wasil1993p - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości