Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Verva Street Racing - wyścigi na...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Verva Street Racing - wyścigi na...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Verva Street Racing - wyścigi na...

Postprzez Ścigacz » 22/8/2010, 20:44

Dyskusja na temat: Verva Street Racing - wyścigi na ulicach Warszawy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Verva Street Racing - wyścigi na ulicach Warszawy
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/8/2010, 20:45

mam wielka prośbę kto zna lub coś wie o blond włosach dziewczynie która sprzedawała informatory przy wejściu na placu teatralnym prosił bym o kontakt na gg25863939 dziewczyna jest cudowna niestety zamieniłem z nią tylko kilka slow i zrobiłem sobie zdjęcie lecz nic poza tym o niej nie wiem<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/8/2010, 16:49

Impreza koszmar widowni warszawskiej!
Organizator zakpił sobie z zaproszownych widzów.
Cała trasa poza może 15% ogrodzona wysokim płotem obciagniętym czarna folią. Wysokie krawężnki/słupy zabezpieczające na wąskim torze sazłaniały całe auta widac było tylko dachy!
Bilety drogie jak diabli 150 zl za os. zeby zabrac 4 osobową rodzinę na kilkugodzinny pokaz spotu reklamowego vervy nie było mnie stać, a i chyba nie było warto - bo oraganizator się nie popisał ani doświadczeniem, ani wiedzą z zakresu komunikacji :). NIC NIE BYŁO WIDAC! Czułem się jak pies żebrzący pod płotem dzieciaki rozaczarowane! Hostessy sprzedające informator reklamowy :) po 5 zł za sztukę - żeby chociaż wzięli fajne laski!? Ale nie taniocha - wypłochy z podwarszawskich wsi z brudnymi pazurami - obleśne! Jedna wielka kicha! Z Verva wracalismy do odmu - więcej nabrac sie nie damy!<br><hr>Adrian i rozczarowana rodzina
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl