Jakie paliwo lac? Zippp Triad2
• Strona 1 z 1
Jakie paliwo lac? Zippp Triad2
Witam
Posiadam skuter Zipp Triad 2 skuter ma 2 lata poprzedni wlasciciel mówil ze od poczatku tankowal pb98 ja tez tak robilem ale kiedys byle na staci na której bylo tylko pb95 no i zatankowalem i nie wim czy mi sie tylko wydaje czy rzeczywscie tak ejst ale zaobserwowalem ze skuter zyskal troche na mocy.
No i tutaj moje pytanie tankowac dalej pb98 czy pb95 ??
dodam ze kompletnie sie na tym nie znam najbardziej mi chodzi o to zeby nie zajechac silnika napet nie wiem czym te 2 paliwa sie od siebie róznia..
Z góry dzieki za odpowiedz.
Posiadam skuter Zipp Triad 2 skuter ma 2 lata poprzedni wlasciciel mówil ze od poczatku tankowal pb98 ja tez tak robilem ale kiedys byle na staci na której bylo tylko pb95 no i zatankowalem i nie wim czy mi sie tylko wydaje czy rzeczywscie tak ejst ale zaobserwowalem ze skuter zyskal troche na mocy.
No i tutaj moje pytanie tankowac dalej pb98 czy pb95 ??
dodam ze kompletnie sie na tym nie znam najbardziej mi chodzi o to zeby nie zajechac silnika napet nie wiem czym te 2 paliwa sie od siebie róznia..
Z góry dzieki za odpowiedz.
- domis77
- Świeżak
Moze i bedzie mial troszke wiecej mocy ale czy na skutzerze jakos szczegolnie to opdczujesz?? Wątpie. Ze wzgledów ekonomicznych lepiej lac 95
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
lej rakietowe
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
Honda XLV 125 Varadero V-8
http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
-
gruby19 - Stały bywalec
ja leje tylko 95 shell v-power wiec nawet nie wiem jak sie jezdzi na zwyklym paliwie...raz jak wlalem 100 oktanowe z shella to odczulem przyrost mocy...
- Marcin_dudek3
- Świeżak
ja polecam lac bp 95 albo ultimate
ja nie tankuje na shelu ani innych stacjach bo tam jest takie paliwo ze nie cche sie moto wkrecal wiecej jak 8k RMP
ja nie tankuje na shelu ani innych stacjach bo tam jest takie paliwo ze nie cche sie moto wkrecal wiecej jak 8k RMP
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości