nie chodzi powyżej 6 tys inazuma suzuki gsx 750
• Strona 1 z 1
nie chodzi powyżej 6 tys inazuma suzuki gsx 750
Witajcie, mam problem, w drodze powrotnej z nad morza, jadąc moto nagle zaczęła się heca bo nie mogłem wejść powyżej 6 tys, strasznie muli w tym zakresie jak by tracił moc, ale tylko pod obciążeniem w trakcie jazdy na postoju ok, co to możne być? Zawory mają odpowiedni luz, gaźniki do regulacji?? HILFE;-)
No, jak spadł śnieg to wymiękłem 

-
pleszak - Świeżak
Miałem podobnie w GS500E, moto przerywało pod obciazeniem i nie chciało przekroczyc 5k obrotów, dałem do mechanika, zrobił kilka rzeczy ale nie powiedział co było dokładnie, moga to byc zawalone ganiki (u mnie było błoto w srodku) albo popsuta membrana gaznikowa (u mnie byla dziurka w membrance, to mogla byc przyczyna mulenia)
Ofc na stopkach krecil sie w miare normalnie.
Pozdawiam
Ofc na stopkach krecil sie w miare normalnie.
Pozdawiam
- ZuchPrawdziwy
- Świeżak
Również miałem taki sam problem, nie kręcił się powyżej iluś tam obrotów bodajże 4k i to też w GS500E, powodem było również błoto tyle, że po powodzi bo był zalany
, czyszczenie gaźników rozwiązało problem.

-
Thomsen - Świeżak
Re: nie chodzi powyżej 6 tys inazuma suzuki gsx 750
Pleszak powiedz mi czy poradziłeś sobie z tą usterką i ewentualnie co było tego przyczyną.Mam podobny problem ze swoją inką tylko,że te objawy wystąpiły po regulacji i czyszczeniu gaźnikówpleszak napisał(a):Witajcie, mam problem, w drodze powrotnej z nad morza, jadąc moto nagle zaczęła się heca bo nie mogłem wejść powyżej 6 tys, strasznie muli w tym zakresie jak by tracił moc, ale tylko pod obciążeniem w trakcie jazdy na postoju ok, co to możne być? Zawory mają odpowiedni luz, gaźniki do regulacji?? HILFE;-)
SUZUKI GSX 750 INAZUMA
SUZUKI GSF 650S
SUZUKI GSF 650S
- czwarek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości