stare gazety
• Strona 1 z 1
stare gazety
HELLOW gajz!
W posiadaniu mam kilka gazet z 1923 roku, moze ktos sie orientuje jaka maja wartosc historyczna jak i materialna
Zachowaly sie w b.dobrym stanie - wszystko czytelne i nie uszkodzone.
W posiadaniu mam kilka gazet z 1923 roku, moze ktos sie orientuje jaka maja wartosc historyczna jak i materialna

Zachowaly sie w b.dobrym stanie - wszystko czytelne i nie uszkodzone.
-
rossavu - Stały bywalec
Tłumacząc na Polski zdanie to bd tak :
Kierujący jadący na motocyklu (sportowym) z nadmierną prędkością wpadł na krowę która z nieustalonych przyczyn znalazła się na drodzę. Motocyklista stracił panowanie nad pojazdem w wyniku czego doznał urazu głowy. Doznał pęknięcia czaszki, złamania bla bla bla. Poszkodowanego przewieziono w ciężkim stanie do pobliskiego szpitala.
Kierujący jadący na motocyklu (sportowym) z nadmierną prędkością wpadł na krowę która z nieustalonych przyczyn znalazła się na drodzę. Motocyklista stracił panowanie nad pojazdem w wyniku czego doznał urazu głowy. Doznał pęknięcia czaszki, złamania bla bla bla. Poszkodowanego przewieziono w ciężkim stanie do pobliskiego szpitala.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Ja ostatnio znalazłem z 15 szt Playboya z lat 1994-2000.
Dużo lasek jeszcze wtedy nie goliło małej hehe.
Dużo lasek jeszcze wtedy nie goliło małej hehe.

-
turboponczek - MEGA TROLL

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
A ja w barku ostatnio odgrzebalem listwe 'popularnych', cos takiego: http://legendy-prl.pl/papierosy_popularne.html
Ojciec dobrze skitrał, nie ma co. Chyba tez potrzymam, az nabiora wartosci i mocy
Ojciec dobrze skitrał, nie ma co. Chyba tez potrzymam, az nabiora wartosci i mocy

V rulez.
-
Kohelet - Świeżak
Kohelet napisał(a):A ja w barku ostatnio odgrzebalem listwe 'popularnych', cos takiego: http://legendy-prl.pl/papierosy_popularne.html
Kumpel ma tego cały karton na strychu

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1