Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Honda ProMotor Fun & Safety - tor...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Honda ProMotor Fun & Safety - tor...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Honda ProMotor Fun & Safety - tor...

Postprzez Åšcigacz » 30/7/2010, 11:08

Dyskusja na temat: Honda ProMotor Fun & Safety - tor Lublin 31. lipca - 1. sierpnia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda ProMotor Fun & Safety - tor Lublin 31. lipca - 1. sierpnia
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2010, 11:08

Na boga niech Honda nie robi tylko szkół jazdy pod okiem psychopaty Godlewskiego. Każdy w światku motocyklowym wie, że to jest oszust niebezpiecznych dla osób, które mu zaufają i chcą uczyć się bezpiecznej techniki jazdy motocyklem.<br><hr>Jarek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 08:27

Komentatorzy napisał(a):Na boga niech Honda nie robi tylko szkół jazdy pod okiem psychopaty Godlewskiego. Każdy w światku motocyklowym wie, że to jest oszust niebezpiecznych dla osób, które mu zaufają i chcą uczyć się bezpiecznej techniki jazdy motocyklem.<br><hr>Jarek<br>
Witam ,to może unaocznisz o co Ci chodzi, jakieś konkrety, bo ja korzystałem z ostatnich jazd Honda Fun&... i jestem bardzo zadowolony, przedstaw jakieś konkrety bo piszesz o jak jakichś oszustwach, to może otworzysz innym oczy i przedstawisz jakieś konkrety, bo ja nic nie wiem o tym co Ty napisałeś???
<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2010, 08:27

Komentatorzy napisał(a):Na boga niech Honda nie robi tylko szkół jazdy pod okiem psychopaty Godlewskiego. Każdy w światku motocyklowym wie, że to jest oszust niebezpiecznych dla osób, które mu zaufają i chcą uczyć się bezpiecznej techniki jazdy motocyklem.<br><hr>Jarek<br>
Witam ,to może unaocznisz o co Ci chodzi, jakieś konkrety, bo ja korzystałem z ostatnich jazd Honda Fun&... i jestem bardzo zadowolony, przedstaw jakieś konkrety bo piszesz o jak jakichś oszustwach, to może otworzysz innym oczy i przedstawisz jakieś konkrety, bo ja nic nie wiem o tym co Ty napisałeś???
<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2010, 13:41

Hey,
filmik z tej imprezy. Same SM

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UXo451tCUJw" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=UXo451tCUJw</a>

Pozdrawiam
Cezary<br><hr>Cezary
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/8/2010, 21:14

Ja również jestem ciekawy jakich to oszustw się dopuszczam?<br><hr>Marek Godlewski (ProMotor)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê