Znacie nr tel. i adresy serwisów w Bydgoszczy?
• Strona 1 z 1
Znacie nr tel. i adresy serwisów w Bydgoszczy?
Gdzie można zrobić regulacje zaworów w Bydgoszczy?Znacie adresy i numery telefonów do konkretnych serwisów??Chodzi konkretnie o moto suzuki bandit 600.Z góry dzięki za odpowiedż
-
limon88 - Świeżak
Re: Znacie nr tel. i adresy serwisów w Bydgoszczy?
Witam piszÄ™ drugi raz bo mi siÄ™ skasowalo a wiec jeden serwis w Bydgoszczy to Japan Bike strona internetowa to www.japanbike.pl a w drugim bylem ale nie pamietam ulicy za bardzo chyba fordonska w kazdym badz razie kolo gieldy tez mam zamiar jechac na synchronizacje, regulacje i wymiane a skÄ…d jestes pozdro
- Tomirf
- Świeżak
Hej a więc mamy to samo do roboty i tyle samo kilometrow do bydgoszczy pytalem się jakie są ceny tam kolo giełdy i jak mi zaspiewali 500 zl za wymianę łancuszka rozrządu i 500 zl za łancuszek to od razu wyszedlem podejrzewam ze reszte cen mają rownie wysoką a do Japan Bike napisalem maila i jak się ich kiedys pytalem o tą samą wymiane to powiedzieli 200 zl jak tylko dostanę od nich maila to napiszę Ci to co chcesz bo to samo będę u siebie robil i tez w Suzuki
pozdrawiam

- Tomirf
- Świeżak
Witam ponownie a więc tak synchronizacja gaznikow razem z czyszczeniem to koszt 120 zl natomiast regulacja zaworow to wydatek w zaleznosci jezeli to jest metoda plytkowa to 200 zl i dodatkowo 14 zl od kazdej wymienionej plytki jezeli są kręcone to koszt wynosi 120zl. Orientujesz się jakie u Ciebie są zawory bo ja mam chyba ten sam silnik to bede wiedzial jakie ja mam pozdro
- Tomirf
- Świeżak
Dzięki za informacje!!!!! U mnie w silniku jest regulacja zaworów za pomocą śrubek , nie wiem jak to wygląda w rf ale raczej u ciebie jest t samo.Twój silnik jeśli dobrze pamiętam jest chłodzony cieczą a mój olejem i powietrzem ale chyba to bedzie to samo.Pozdro
-
limon88 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości