PRZYGŁUPIE, POWTARZAJĄCE SIĘ TEMATY!!!
• Strona 1 z 1
Po co to piszesz? Zaraz ktoś nowy się zarejestruje i walnie jakimś tematem co był 2 dni wcześniej - oni nie czytają w ogóle starych tematów. Evil mógłbyś rzucić tym monitorem była by przynajmniej chwila spokoju.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Wiadomo ze takich tematow sie nie wytepi i bede nas one nekaly zawsze. Mysle ze powinni sie tym DEFINITYWNIE zajac moderatorzy lub admin.
Moze zamiast dzialow o "zuzlu" i "Stowarzyszenie Streetfighter" bardziej przydalby sie dzial "akcesoria". Potrzebna jest mala przebudowa forum pod tym wzgledem. Tym bardziej ze dwa pierwsze wymienione przeze mnie dzialy maja praktycznie zerowe zainteresowanie co widac po ilosci postow i tematow.
Moze zamiast dzialow o "zuzlu" i "Stowarzyszenie Streetfighter" bardziej przydalby sie dzial "akcesoria". Potrzebna jest mala przebudowa forum pod tym wzgledem. Tym bardziej ze dwa pierwsze wymienione przeze mnie dzialy maja praktycznie zerowe zainteresowanie co widac po ilosci postow i tematow.
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
siekson napisał(a):
Moze zamiast dzialow o "zuzlu" i "Stowarzyszenie Streetfighter" bardziej przydalby sie dzial "akcesoria". Potrzebna jest mala przebudowa forum pod tym wzgledem.
Dobrze gada wódki mu dać!
"zuzel" i "Stowarzyszenie Streetfighter" mogą se być bo to że są to mi wogłóle nie przeszkadza. A to że mógł by być dział Akcesoria to jstem ZA!!
Bo tylko w taki sposób nie bedzie niepotrzebnych tematów w działach gdzie sie nie powinny znaleść.
A jak juz się tam znajdą to bedzie wiadomo gdzie je przenieść i pózniej gdzie ich szukać.
Suzuki GSX 1400-2001
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
Kawa GPZ 1100-1983
Jawa 250/353-1958
-
skora - Świeżak
podpisuje sie pod tym i ja. Temat przekazany juz jest tym "odgornym";) , mam nadzieje, ze uda im sie cos wykombinowac. Tak bedzie prosciej, wygodniej i mniej denerwujaco. I Evil nie bedzie musial monitorem rzucac 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Jakby byly porzadnie zrobione FAQ i przyklejone na gorze strony to by bylo ok..
nie mowie o smietniku przyklejonym typu co na pierwsze moto.. TOPIC zamkniety w ktorym opisane sa moto.. np.. nigdy nie jezdziles i masz budzet do 5000 - kup GS 500 albo Xj 600... chcesz sciga 600 juz troche umiesz masz 10k - kup to i to... szukasz wrazen kup ZX10... itp itd.. ale temat ZAMKNIETY gdzie mozna czytac a nie pisac.
to samo o kaskach... topic zdjecia modele firmy.. zalety + / -... proponowane modele do 500-600 zl.. proponowane modele z wyzszej polki itp.. tylko pewnie nikomu sie nie chce a nawet jak ktos cos zrobi to nie zostanie przyklejone i poleci na sam dol albo na 3 strone i i tak ktos TOPIC zalozy...
nie mowie o smietniku przyklejonym typu co na pierwsze moto.. TOPIC zamkniety w ktorym opisane sa moto.. np.. nigdy nie jezdziles i masz budzet do 5000 - kup GS 500 albo Xj 600... chcesz sciga 600 juz troche umiesz masz 10k - kup to i to... szukasz wrazen kup ZX10... itp itd.. ale temat ZAMKNIETY gdzie mozna czytac a nie pisac.
to samo o kaskach... topic zdjecia modele firmy.. zalety + / -... proponowane modele do 500-600 zl.. proponowane modele z wyzszej polki itp.. tylko pewnie nikomu sie nie chce a nawet jak ktos cos zrobi to nie zostanie przyklejone i poleci na sam dol albo na 3 strone i i tak ktos TOPIC zalozy...
-
Saimek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1