co sadzicie o tej 636
			 • Strona 1 z 1

co sadzicie o tej 636
Witam koledzy znacie moze ta kawe http://moto.allegro.pl/item1161160700_k ... 006_r.html 
z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi

z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi
- aaddaamm
- Świeżak
Witam może przejdę do rzeczy . Jak to ma być pierwsze moto odradzam dla tego  ze jest to wścieklizną idzie dopiero z 7 lub 8 tys obrotów do tego nie wygodna bo to szlifierka dokładniejszy opis :   http://www.motocykle.slask.pl/news/kawasaki-zx-6r      
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- pawelDR800
- Świeżak
Daleko masz do tego moto ??
pawelDR800 co ty odwalasz w ogole ? chyba ci sie tematy pomylily, kolega pyta o moto a ty mu wyskakujesz ze to nie nadaje sie na pierwszy motocykl ? Kto w ogole mowi o kupnie go na pierwszy motocykl ?

pawelDR800 co ty odwalasz w ogole ? chyba ci sie tematy pomylily, kolega pyta o moto a ty mu wyskakujesz ze to nie nadaje sie na pierwszy motocykl ? Kto w ogole mowi o kupnie go na pierwszy motocykl ?
- 

Krmtzzz
- VIP Åšcigacz.pl
nie nie bedzie to pierwsze moto 2 sezon latam teraz suzuki gsx650f i jako ze trafil mi sie kupiec postanowilem zmienic je na troche mocniejszy sprzet bo w tamtym zaczelo brakowac mocy  dzwonilem do goscia to mowi ze bezwypadkowy tylko ma delikatne ryski na ramie widoczne na fotkach podobno od grzechotki ktora nie miala zadnej oslonki a wymieniany byl akumulator
 dzwonilem do goscia to mowi ze bezwypadkowy tylko ma delikatne ryski na ramie widoczne na fotkach podobno od grzechotki ktora nie miala zadnej oslonki a wymieniany byl akumulator  a do przejechania zeby ja obejrzec mam ponad 300km
 a do przejechania zeby ja obejrzec mam ponad 300km

dzwonilem do goscia to mowi ze bezwypadkowy tylko ma delikatne ryski na ramie widoczne na fotkach podobno od grzechotki ktora nie miala zadnej oslonki a wymieniany byl akumulator
 dzwonilem do goscia to mowi ze bezwypadkowy tylko ma delikatne ryski na ramie widoczne na fotkach podobno od grzechotki ktora nie miala zadnej oslonki a wymieniany byl akumulator  a do przejechania zeby ja obejrzec mam ponad 300km
 a do przejechania zeby ja obejrzec mam ponad 300km- aaddaamm
- Świeżak
Krmtzzz napisał(a):Daleko masz do tego moto ??
Ok dobra może nie potrzebnie wyskoczyłem z pierwszym moto ale kolega nic nie wspomniał w temacie o tym że ma jakieś moto to skąd miałem wiedzieć a i nie odwalam tylko staram się pomóc koledze a ty się nie buntuj tylko byś dodał koledze że to nie jest moto które ciągnie 0d 3 tyś tylko od 7 8 jak pisałem wiec trzeba umieć jeździć na tym sprzęcie . Więc jak najbardziej polecam ten sprzęt bo jest dopracowany i ok

- pawelDR800
- Świeżak
No to 300 km to dosc sporo. Jesli chcesz to mozesz zaryzykowac i pojechac  kims go obejrzec. Na paliwo nie pojdzie Ci duzo kasy, a bd mial dylemat z glowy. Po zdjeciach i przez telefon i tak sie nic nie dowiesz.

- 

Krmtzzz
- VIP Åšcigacz.pl
jak tylko sprzedam juz swoj "sprzet" i oferta bedzie aktualna to biore swojego mechanika i jade ogladac bo nie powiem ze jest to dosc kuszaca oferta a 300 km niby daleko ale da sie przezyc  dzieki za wszystkie odp pozdro i lewa w gore
 dzieki za wszystkie odp pozdro i lewa w gore 

- aaddaamm
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości