[biblioteka] Co zrobić z brudnym motocyklem?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Chcialbym poznac wasze zdanie. Czy wedlug was drodzy motocyklisci motorower z manualna skrzynia biegow i w miare przyzwoitym brzmieniem to "pierdzikółko"? chodzi mi o Romet Ogar 900 z 2009r.<br><hr>Gojus_96Komentatorzy napisał(a):jak sie wlewa płyn do karhera. a poza tym troszeczkę trudno umyć corsa po wypadzie w teren to nie skuter żeby go gąpeczkoł szorować...<br><hr>yamaha dt<br>Komentatorzy napisał(a):skuter to nie motor, skuter to pierdzikółko<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chcialbym poznac wasze zdanie. Czy wedlug was drodzy motocyklisci motorower z manualna skrzynia biegow i w miare przyzwoitym brzmieniem to "pierdzikółko"? chodzi mi o Romet Ogar 900 z 2009r.<br><hr>Gojus_96Komentatorzy napisał(a):jak sie wlewa płyn do karhera. a poza tym troszeczkę trudno umyć corsa po wypadzie w teren to nie skuter żeby go gąpeczkoł szorować...<br><hr>yamaha dt<br>Komentatorzy napisał(a):skuter to nie motor, skuter to pierdzikółko<br><hr>zenek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak ten koleś co napisał ten artykuł jest taki mądry, to niech umyje motocykl offroadowy gąbką i wodą bez ciśnienia i dopiero niech się weźmie za pisanie takich artykułów.<br><hr>hesus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Okazuje się, że w myjkach ciśnieniowych sporo się zmieniło. Trafiłem na myjnię, gdzie po uruchomieniu myjki woda leci przez dyszę ale o niskim ciśnieniu tak, że można bez obaw umyć moto, a np. na felgi można walnąć pełnym ciśnieniem. Super sprawa, do tego zdemineralizowana woda na koniec mycia. Moje problemy z myciem moto się skończyły.<br><hr>AgamarKomentatorzy napisał(a):Jak ten koleś co napisał ten artykuł jest taki mądry, to niech umyje motocykl offroadowy gąbką i wodą bez ciśnienia i dopiero niech się weźmie za pisanie takich artykułów.<br><hr>hesus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja używam szamponu z odżywką a potem trochę żelu z napisem "super mocny" i grzywka wytrzymuje 200+ bez kasku a problemów z przyczepnością nie ma w ogóleKomentatorzy napisał(a):Wygląda na to, że zwolennicy myjki ciśnieniowej przeważają.
Mam VTR 250 (naked). W instrukcji obsługi motocykla napisano jak byk, że tylko mycie gąbeczką. Myłem gąbeczką kilka razy i szczerze przyznam, że uper... się zawsze od łańcucha, do tego mycie felg to porażka. Jeśli ktoś myje myjką ciśieniowa jakiegoś golasa, albo czoperka przez powiedzmy dwa sezony, niech się pochwali.
Z innej mańki jeszcze. Używacie szamponów z woskiem? Nie ma problemu z przyczepnością przez pierwsze kilka km po myciu?<br><hr>Agamar<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DROGA REDAKCJO... USUŃCIE TEN BZDURNY ARTYKUŁ! Bo jeszcze ktoś go poważnie potraktuje... Albo wpiszcie datę artykułu na Prima Aprilis<br><hr>xyz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja proponuje oddać brudny motor do myjni <a href="http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/bike-spa-czyli-myjnia-motocyklowa" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/bike-spa-czyli-myjnia-motocyklowa</a> najlepiej z siedzącym na nim autorem tego bzdurnego tekstu powyżej<br><hr>Amatormoto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za bzdety, niech mi ktoś wytłumaczy jak zkroplona woda w zbiorniku paliwa może samoczynnie uruchomić silnik.
Tak się uśmiałem że kolki dostałem
<br><hr>gronczek
Tak się uśmiałem że kolki dostałem

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl