Zobacz wÄ…tek - Kask dla kobiety?
NAS Analytics TAG

Kask dla kobiety?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez mianps » 20/7/2010, 19:27

Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV, Idź i kup AGV,

sorki za to, hehe

Odsyłam do obszernego tematu na temat kasków po raz kolejny about12548.html i szkoda, że co chwila powstają takie nowe tematy tutaj na forum i na dodatek autorka i tak nie przyjmuje do wiadomości tego co ktoś ma do napisania innego niż sama o tym już dobrze wie - że AGV jest OK, no i może Nolan - a reszta to już bleee
Honda cb 450s -> FZS600
mianps
Świeżak

Postprzez hardworker » 20/7/2010, 23:19

Kupujac kask, oprocz walorow wizualnych, warto sprawdzic czy kask jest bezpieczny. Polecam stronke z testami kaskow, to powinno zamknac ten temat:
http://sharp.direct.gov.uk/
hardworker
Świeżak

Postprzez warmplace » 21/7/2010, 07:17

Tak :) ogladnij testy sharpa i kup lazer LZ6 :D ma najwięcej gwiazdek. Schuberth R1 przy lazerze to szajs zrobiony z plastiku na wiaderka dla dzieci :) Jakos mnie nie przekonują te testy
Ostatnio edytowano 21/7/2010, 09:56 przez warmplace, łącznie edytowano 1 raz
warmplace
Świeżak

Postprzez Daga » 21/7/2010, 09:28

No i o dziwo LS2 ma 4/5 gwiazdek...
Dolacze sie,bo od prawie pol roku jezdze z LS2.Powiem tak-wykonanie zaje***te,wypinana wysciolka,dobra wentylacja,a jesli chodzi o bezpieczenstwo...Do pewnej polki cenowej i tak wszystkie robione sa z tego samego.Przymierzalam kilka modeli innych firm i szczerze-LS2 pasowal mi najbardziej.Do tego kobiece malowanie i mi na razie wiecej do szczescia nie potrzeba :)
DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
Daga
Świeżak

Postprzez hardworker » 21/7/2010, 23:44

warmplace napisał(a):Tak :) ogladnij testy sharpa i kup lazer LZ6 :D ma najwięcej gwiazdek. Schuberth R1 przy lazerze to szajs zrobiony z plastiku na wiaderka dla dzieci :) Jakos mnie nie przekonują te testy

Tu kolego zpbaczysz jak wygladaja testy kaskow i troszke sobie o nich poczytasz:
http://moto.onet.pl/1608717,1,artykul.html

Wiem, ze zawsze znajda sie siewcy teorii spiskowych i ze ich nic nie przekona. Nie to jest moja intencja. Dziele sie informacjami, ktore znalazlem, a co z nimi zrobicie, to juz lezy w raszych rekach.

Pozdro
hardworker
Świeżak

Postprzez warmplace » 22/7/2010, 06:55

Spisek! Te testy sa podpłacane przez lazera. To napewno musi być spisek! Czytasz we mnie jak w otwartej księdze.

Mnie nie przekonuje to, że nikt np w F1 nie jezdzi w kaskach lazera... samobójcy jeżdżą w schubertach!:(
warmplace
Świeżak

Postprzez MerryJaneZXR6 » 22/7/2010, 21:48

dobra temat do zamkniecia bo ta rozmowa i tak nie ma sensu.
kawasaki_forever
MerryJaneZXR6
Świeżak

Postprzez Czester » 30/7/2010, 01:22

MerryJaneZXR6 napisał(a):dobra temat do zamkniecia bo ta rozmowa i tak nie ma sensu.

Dlaczego nie ma? Bo użytkownicy LS2 mówią inaczej niż pan sprzedawca? Bo banany w przereklamowanych badziewnych i do tego trzy razy droższych Agiefałach mówią, że LS2 to szajs pomimo, ze nawet nie widzieli go na oczy? To po jaką cholerę pytasz jeśli wiesz lepiej? Goń do sklepu i kupuj Agiefala i nie zawracaj gitary.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

kask dla kobitki

Postprzez janekos » 30/7/2010, 08:01

Witam, śmigam w szczękowcu LS2 poprzednio miałem Caberga jakość wykonania estetyka stoi na wysokim poziomie w relacji do ceny oczywiście jak na szczęke przystało jest cięższy od integrala i trochę głośny. Teraz jestem na etapie doboru skorupki dla żony i myślę o LS2 Mono . Pewnie ,że ktoś kto lata w kasku za 2k pln to powie Ci że LS2 to szajs bo kosztuje 300zł ale obiektywnie relacja ceny do jakości jest zachęcająca.
Jeśli podchodzisz do tematu praktycznie to warto się zastanowić nad LS2 :wink:

szerokości i lewa w górę
Yamaha XJ 900
janekos
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê