Dowód rejestracyjny.
• Strona 1 z 1
Dowód rejestracyjny.
Witam
Czy po wypadku jakaś instytucja sprawdza dowód rejestracyjny, oprócz policji ? Np ubezpieczyciel przy oględzinach ?
Pozdrawiam
Czy po wypadku jakaś instytucja sprawdza dowód rejestracyjny, oprócz policji ? Np ubezpieczyciel przy oględzinach ?
Pozdrawiam
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Czyli brak przeglądu dyskwalifikuje mnie zupełnie od odszkodowania? Bo ku**** nie zauważyłem że nie miałem przeglądu. I dopiero facet na policji mi o tym powiedział a ja miałem OO takie oczy.
CBR - CustomBikeRobson
-
No to ładnie. Kumpel rozbił fure, poleciał do ubezpieczyciela z papierami a ubezpieczyciel odprawił go z kwitkiem. Dodam, ze chodziło o AC.
Zgłoś sie do swojego ubezpieczyciela po wzór umowy jaką sie zawiera przy wykupowaniu OC i sie wczytaj, albo spytaj na miejscu.
Zgłoś sie do swojego ubezpieczyciela po wzór umowy jaką sie zawiera przy wykupowaniu OC i sie wczytaj, albo spytaj na miejscu.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Jeśli pojazd jest w miarę sprawny można zrobić B.T. , jeśli jest już w pełni nie sprawny ubezpieczyciel może doszukiwać się winy w Tobie, że miałeś nie sprawny pojazd itd...
Ciekawe co Policjant przy oględzinach napisał w protokole:
Jeśli on uznał pojazd za sprawny w momencie kolizji to już jest pewien +, gorzej jeśli uznał za nie sprawny ...
Jeśli on uznał pojazd za sprawny w momencie kolizji to już jest pewien +, gorzej jeśli uznał za nie sprawny ...
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Nie wpisał że miałem nie ważny, zachował się nie jak piesRaczek_6 napisał(a):Jeśli pojazd jest w miarę sprawny można zrobić B.T. , jeśli jest już w pełni nie sprawny ubezpieczyciel może doszukiwać się winy w Tobie, że miałeś nie sprawny pojazd itd...

CBR - CustomBikeRobson
-
• Strona 1 z 1