[Aktualności] Rossi w Brnie pokonał Crutchlowa
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Rossi w Brnie pokonał Crutchlowa
Dyskusja na temat: Rossi w Brnie pokonał Crutchlowa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rossi w Brnie pokonał Crutchlowa
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Rossi w Brnie pokonał Crutchlowa
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jechał na Pirelli i ten czas ustanowił na oponie kwalifikacyjnej, dlatego bardziej adekwatne będzie porównanie do czasu Superpole Crutchlowa (wcześniej, na Misano, testował R1 z oponami Bridgestone). A dokładnie Vale jechał na motocyklu Toselanda, tylko z owiewkami bez brandingu.<br><hr>MickKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>Komentatorzy napisał(a):Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybyśmy mieli pisać o wszystkich plotkach na temat transferów, nie byłoby czasu na nic innego. Oficjalnej informacji o przejściu Rossiego do Ducati jak nie było, tak nie maKomentatorzy napisał(a):a gdzie news o umowie z Ducati? konkurencja już ma! <br><hr>z<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybyśmy mieli pisać o wszystkich plotkach na temat transferów, nie byłoby czasu na nic innego. Oficjalnej informacji o przejściu Rossiego do Ducati jak nie było, tak nie maKomentatorzy napisał(a):a gdzie news o umowie z Ducati? konkurencja już ma! <br><hr>z<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W Misano też jechał na Pirelli.<br><hr>abKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>Komentatorzy napisał(a):Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):Jechał na Pirelli i ten czas ustanowił na oponie kwalifikacyjnej, dlatego bardziej adekwatne będzie porównanie do czasu Superpole Crutchlowa (wcześniej, na Misano, testował R1 z oponami Bridgestone). A dokładnie Vale jechał na motocyklu Toselanda, tylko z owiewkami bez brandingu.<br><hr>Mick<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Adasiu, w Misano Vale jechał na miękkiej mieszance tegorocznych opon Bridgestone z MotoGP - 100%Komentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>Komentatorzy napisał(a):Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):Jechał na Pirelli i ten czas ustanowił na oponie kwalifikacyjnej, dlatego bardziej adekwatne będzie porównanie do czasu Superpole Crutchlowa (wcześniej, na Misano, testował R1 z oponami Bridgestone). A dokładnie Vale jechał na motocyklu Toselanda, tylko z owiewkami bez brandingu.<br><hr>Mick<br>Komentatorzy napisał(a):W Misano też jechał na Pirelli.<br><hr>ab<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jechał Michale na Pirelli:) Rozmawiałem z Giorgio Barbierem w Brnie, mówił, że musieli podać, że testy były na Bridgestonie. No i widać ewidentnie na zdjęciach, że to Pirelli.<br><hr>abKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>Komentatorzy napisał(a):Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):Jechał na Pirelli i ten czas ustanowił na oponie kwalifikacyjnej, dlatego bardziej adekwatne będzie porównanie do czasu Superpole Crutchlowa (wcześniej, na Misano, testował R1 z oponami Bridgestone). A dokładnie Vale jechał na motocyklu Toselanda, tylko z owiewkami bez brandingu.<br><hr>Mick<br>Komentatorzy napisał(a):W Misano też jechał na Pirelli.<br><hr>ab<br>Komentatorzy napisał(a):Adasiu, w Misano Vale jechał na miękkiej mieszance tegorocznych opon Bridgestone z MotoGP - 100%. pozdrawiam<br><hr>Mick<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no żeby było na 100%, to proszęKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Sądzę że o pokonaniu Cala na Superbike'u będzie można mówić, gdy Rossi wystartuje w jednej z rund WSBK i z nim wygra. Mam nadzieję że Rossi kiedyś spróbuje swoich sił w tej serii.<br><hr>Kiełbas<br>Komentatorzy napisał(a):Z oponami był "niezły cyrk". Rossi podobno jechał na Pirelli.<br><hr>PiotrJ<br>Komentatorzy napisał(a):Jechał na Pirelli i ten czas ustanowił na oponie kwalifikacyjnej, dlatego bardziej adekwatne będzie porównanie do czasu Superpole Crutchlowa (wcześniej, na Misano, testował R1 z oponami Bridgestone). A dokładnie Vale jechał na motocyklu Toselanda, tylko z owiewkami bez brandingu.<br><hr>Mick<br>Komentatorzy napisał(a):W Misano też jechał na Pirelli.<br><hr>ab<br>Komentatorzy napisał(a):Adasiu, w Misano Vale jechał na miękkiej mieszance tegorocznych opon Bridgestone z MotoGP - 100%. pozdrawiam<br><hr>Mick<br>

<a href="http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20100708114414515.jpg" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://images.yamaha-racing.com/photo/high/P20100708114414515.jpg</a><br><hr>ab
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pytałem dzisiaj chłopaków z Bridgestone'a, nawet mieszankę mi podali... jutro jeszcze pogadamKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Komentatorzy napisał(a):Jechał Michale na Pirelli:) Rozmawiałem z Giorgio Barbierem w Brnie, mówił, że musieli podać, że testy były na Bridgestonie. No i widać ewidentnie na zdjęciach, że to Pirelli.<br><hr>ab<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fakt, w Misano jechał na PirelliKomentatorzy napisał(a):A podane jest na jakiej oponce jechał? Na kwalifikacyjnej Crutchlow wykręcił 1min 58.018s
Komentatorzy napisał(a):Jechał Michale na Pirelli:) Rozmawiałem z Giorgio Barbierem w Brnie, mówił, że musieli podać, że testy były na Bridgestonie. No i widać ewidentnie na zdjęciach, że to Pirelli.<br><hr>ab<br>Komentatorzy napisał(a):Pytałem dzisiaj chłopaków z Bridgestone'a, nawet mieszankę mi podali... jutro jeszcze pogadam. pozdro<br><hr>Mick<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości