Zobacz wÄ…tek - Pierwsze moto na codzien do 6 000.Prosze o pomoc :(
NAS Analytics TAG

Pierwsze moto na codzien do 6 000.Prosze o pomoc :(

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pierwsze moto na codzien do 6 000.Prosze o pomoc :(

Postprzez animal25 » 11/7/2010, 22:56

Witam,

Jetem tutaj nowy wiec wszyskich goraco pozdrawiam 8)

Chciałbym kupic sobie pierwsze moto tak do 5500 - 6000.Nie mam zbyt duzego doswiadczenia z jazda na motorze wrecz dopiero zaczynam.Motocykl bedzie mi słuzył raczej do jazady codziennej po miescie czy tez wekendowego wypadu nad wode z plecakiem czy kufrem po bezdrozach,lasach .Wczesniej jedzilem troche quadem polaris predator 500 cc i bombradier 800cc jesli ma to jakies znaczenie i takze podoba mi sie jazda w ternie nawet troche bardzej niz asfalt dlatego tez udezam w enduro,turystyk.Podobaja mi sie motocykle typu honda domintaor czy transalp,bmw f650.Licze ze bede robił max jakies 500-700 km w miesiacu.Mam 172 cm i 76 kg takze nie wiem czy nie za wysoko mieze z tymi cc ale te modele mi sie podobaja.

Prosze o porade odnosnie doboru moto,eksploatacji,dostepnosci czesci bo nie mam o tym zielonego pojecia :(

Kazda informacja jest dla mnie cenna.

Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowano 4/8/2010, 22:31 przez animal25, łącznie edytowano 3 razy
animal25
Świeżak

Postprzez D748SPS » 12/7/2010, 10:51

osobiście uważam że ciekawą propozycją jest właśnie Honda Transalp, ale mając jak napisałeś niewielkie doświadczenie to możesz nie ogarnąć żadnego z podanych, bo one dysponują dość sporym zapasem mocy... Nie będę Cie moralizować i pisać że się na tym zabijesz, że lepsze byłoby 500, bo nie widzę celu. Jak będziesz chciał to kupisz i tak ;) więc z mojej strony z tych, które podałeś, najfajniejszy chyba Transalp (moim zdaniem)

i napisz jeszcze do czego Ci motocykl będzie służył itd. pozdrawiam ;)
Z BenzynÄ… We Krwi ;)
D748SPS
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê