Honda CBF 500
• Strona 1 z 1
Honda CBF 500
Witam !
Mam prośbę. Proszę coś napisać na temat Hondy CBF 500 ma być to mój pierwszy motor i chciałbym się czegoś dowiedzieć od użytkowników tego modelu Hondy czy jest polecany jako pierwszy motor o ich + i - ogólnie o wszystkim.
z góry dzięki

Mam prośbę. Proszę coś napisać na temat Hondy CBF 500 ma być to mój pierwszy motor i chciałbym się czegoś dowiedzieć od użytkowników tego modelu Hondy czy jest polecany jako pierwszy motor o ich + i - ogólnie o wszystkim.
z góry dzięki

-
Misza173 - Świeżak
Nie chce byc nie mily ale jest temat o pierwszych motocyklach.
500 ogolnie sa polecane na 1 motor a na tym forum grzmi sie ze gs500 er5 i cb500 to motorek na 1 motor wsam raz.
CB podobnoz najlepszy w klasie. F to chyba tylko o owiewke chodzi poza tym to samo.
500 ogolnie sa polecane na 1 motor a na tym forum grzmi sie ze gs500 er5 i cb500 to motorek na 1 motor wsam raz.
CB podobnoz najlepszy w klasie. F to chyba tylko o owiewke chodzi poza tym to samo.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
pan_wiewiorka napisał(a):leff napisał(a):CBF500 wystepuje wylacznie jako naked
Czyli metroseks tylko CBF 600?
CBF600 i CBF1000, ktora nie wystepuje jako golas
CBF500 to bardzo fajne i wdzieczne moto, niesmiertelny silnik od CB500 za to lepsze podwozie, wygodniejszy, wiekszy .....
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
tak wiem ze dużo było tego typu tematów czytałem je ale ja chce sie dowiedzieć czegoś więcej na temat tego danego modelu. i dlatego pisze. a czy to prawda ze to sa motory które ciężko dostać?? i dostępność części jest ograniczona??
-
Misza173 - Świeżak
- Electron_Libre
- Świeżak
ja mam CBF 500. Dość rzadki model w PL, ale nie powinno być problemu ze znalezieniem używki nawet od 1 właściciela. Motocykl generalnie bezawaryjny, przejechałem nim 20 kkm i nigdy nie było tak, że nagle w środku traski zgasł i laweta. Jednak po przerwie zimowej lubi pogrymasić, dwa razy ją zimowałem i dwa razy był problem z odpaleniem - za pierwszym razem akumulator, za drugim gaźniki.
Dostępność używanych części jest co najwyżej przeciętna, ale pasuje wiele części od CBF 600. Ceny części w ASO są bardzo wysokie, żeby nie powiedzieć złodziejskie.
Ten model ma dość wysokie spalanie - przy umiarkowanym dawaniu w palnik nigdy nie zszedłem poniżej 6 l/100, przy bardzo preclowej jeździe wyjdzie gdzieś 5-5,5 l, przy ciągłym dawaniu do odcinki wyjdzie >7 l.
Generalnie motór będzie ok, moim zdaniem zdecydowanie najlepsza z '500' oferowanych na naszym rynku.
Dostępność używanych części jest co najwyżej przeciętna, ale pasuje wiele części od CBF 600. Ceny części w ASO są bardzo wysokie, żeby nie powiedzieć złodziejskie.
Ten model ma dość wysokie spalanie - przy umiarkowanym dawaniu w palnik nigdy nie zszedłem poniżej 6 l/100, przy bardzo preclowej jeździe wyjdzie gdzieś 5-5,5 l, przy ciągłym dawaniu do odcinki wyjdzie >7 l.
Generalnie motór będzie ok, moim zdaniem zdecydowanie najlepsza z '500' oferowanych na naszym rynku.
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości