śrubki do 600 rr
• Strona 1 z 1
śrubki do 600 rr
Witam wszystkich. Poszukuje informacji na temat śrubek mocujacych owiewki oraz dekielek do Hondy 600rr 07r. Gdzie szukac i jakie maja oznaczenia. Chodzi o to ze nie posiadam zadnej a wiem ze jest tam przynajmniej do owiewek 6 rodzajow ale nie znam ich oznaczen, co do dekielka to wogole nie wiem jakie tam sa. Prosze o pomoc
Z gory dziekuje
Z gory dziekuje
- Apollo250
- Świeżak
doskonale wiem ze mozna do serwisu zadzwonic, ale cenowo to nie jest kolorowo a 12zl za sztuke to lekka przesada, moze gdyby mi brakowalo 5-6 szt. to ok ale ja nie mam rzadnej srubki. Wiec bede ich potrzebowal sporo. No nic dzieki za odpowiedz bede szukal dalej.
- Apollo250
- Świeżak
Zobacz tutaj: http://www.sklep.motorista.pl/ Jak nie mają w katalogu to zadzwoń lub napisz.
Jak nie to pozostaje Ci znalezienie dobrze zaopatrzonego sklepu z takimi rzeczami i dobranie bądź wyszukanie i dokupienie z maszyny powypadkowej.
Jak nie to pozostaje Ci znalezienie dobrze zaopatrzonego sklepu z takimi rzeczami i dobranie bądź wyszukanie i dokupienie z maszyny powypadkowej.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości