Jaka kurtke polecacie?
• Strona 1 z 1
Jaka kurtke polecacie?
witam.
od niedawna mam CBR'ke i postanowilem zrobic maly zakup...konkretnie kurtki. Jaka polecacie, ze skóry czy tekstylna ?
chce kupic cos max300zl
wiecej niemam... znalazlem jedna za 229zl na alegro ale niewiem czy warta kasy.
http://moto.allegro.pl/item1096316483_o ... sxr_z.html
czekam na wasze opinie ew propozycje. pozdro
od niedawna mam CBR'ke i postanowilem zrobic maly zakup...konkretnie kurtki. Jaka polecacie, ze skóry czy tekstylna ?
chce kupic cos max300zl

http://moto.allegro.pl/item1096316483_o ... sxr_z.html
czekam na wasze opinie ew propozycje. pozdro
-
daniel85r - Świeżak
w tej kasie będzie ciężko...a ta kurtka będzie oki ale na chłodne dni....sam mam podobna- ozone solo- i w cieple dni w mieście jest masakra... pomimo otwartych wywietrzników...(ta chyba nie ma?), jak nie ma upału to spoko... nie wiem czy w tej cenie na lato ie szukałbym jakiegoś kompletu ochraniaczy na siatce...
Suzuki GS500E
czerwono-czarne

- cyferka87
- Świeżak
Moim zdaniem bierz tekstylną - bardziej uniwersalna. I tak jak cyferka napisał, będzie Ci ciężko znaleźć coś w tej cenie. Jakbyś jeszcze raz tyle dozbierał, to polecam Modekę jakąś.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
abc123333 juz ci pisze
otóż na moto i ubior przeznaczylem danę sumę (7500), jednak kupilem moto za cala ta sume i wiecej ciezko wyskrobac wbrew pozorom jedyne 1000zl, przy polskich zarobkach:P heh
dlatego na kurtke i rekawice moge duzo mniej przeznaczyc, nie mowiac o eksploatacji moto
codziennie nie jezdze tylko okazyjnie, wiec sadze ze nie potrzebna mi "kurtka" z najwyzszej półki, a jedynie uniwersalna żeby w "sweterku" nie jezdzic hehe
Tanio stojÄ… kurtki firmy OZONE wiec chyba skusze sie na taka , cenowo okolice 200-300zl ...tylko boje sie kupic przez neta zeby nie byla za mala/za duza ...ale cena kusi. Sklepy oferuja min 500zl tekstylna i od 800zl skora.
Dlatego czekam na opinie kurtek z tych "tanszych półek"
pozdro ""sie rozpisalem:) ""

dlatego na kurtke i rekawice moge duzo mniej przeznaczyc, nie mowiac o eksploatacji moto

codziennie nie jezdze tylko okazyjnie, wiec sadze ze nie potrzebna mi "kurtka" z najwyzszej półki, a jedynie uniwersalna żeby w "sweterku" nie jezdzic hehe
Tanio stojÄ… kurtki firmy OZONE wiec chyba skusze sie na taka , cenowo okolice 200-300zl ...tylko boje sie kupic przez neta zeby nie byla za mala/za duza ...ale cena kusi. Sklepy oferuja min 500zl tekstylna i od 800zl skora.
Dlatego czekam na opinie kurtek z tych "tanszych półek"

-
daniel85r - Świeżak
poszukaj na forum, jest trochę opinii o tych ciuchach. Jak boisz się, że nie trafisz z rozmiarem, to umów się ze sprzedającym, że weźmiesz dwie kurtki, a potem jedną odeślesz.
(ja tak zrobiłem z rękawicami
)

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
abc masz 100%racji tylko ze niemam tej kasy na porzadne ubranko alepsze takie niz zadne. Na nastepny sezon bedzie profeska ubior a narazie atrapa:)
kowal moze i ja tak zrobie o ile zgodzi sie na to sprzedajÄ…cy i zwroci kase potem heh
myslalem o jakiej moze uzywce ale jak mialbym ubierac kurtke po kims i pomysle ile potu w nia wlał to chyba wole nowa tansza hehe.pozdro
kowal moze i ja tak zrobie o ile zgodzi sie na to sprzedajÄ…cy i zwroci kase potem heh
myslalem o jakiej moze uzywce ale jak mialbym ubierac kurtke po kims i pomysle ile potu w nia wlał to chyba wole nowa tansza hehe.pozdro
-
daniel85r - Świeżak
Sprzedający musi się zgodzić na zwrot towaru, bo masz takie prawo. Jeśli kupujesz przedmiot od jakiejś firmy i dostajesz na to paragon/fakturę, możesz oddać go w ciągu 30 dni od zakupu (możliwe, że coś pokręciłem i nie do końca tak jest, ale nawet jeśli, to na większości aukcji masz napisane, że masz prawo do zwrotu towaru
).
A używka to też nie jest taki zły pomysł. Zaniesiesz do profesjonalnego czyszczenia i będzie git ;] Tylko że w tym przypadku powinieneś przymierzyć kurtałkę przed kupnem.

A używka to też nie jest taki zły pomysł. Zaniesiesz do profesjonalnego czyszczenia i będzie git ;] Tylko że w tym przypadku powinieneś przymierzyć kurtałkę przed kupnem.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości