Zobacz wÄ…tek - cbr f3 problem z obrotami
NAS Analytics TAG

cbr f3 problem z obrotami

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

cbr f3 problem z obrotami

Postprzez warmplace » 9/7/2010, 08:49

Hej
Kumpel ma problem z CBRka - taka jak moja (f3) ale sprzed liftingu - nie wiem czy to jakaś różnica. NO więc było tak. lecimy legnicka i zadzialo mu sie cos takiego:
1. nie wie na którym z biegów po 10 tysiacach zaczęłu mu spadac i wzrastac obroty takie "wuuu wuu" Wink jakby spadały i wzrastały...
2. dojechalismy do stacji zatankował i okazało się, że oleju ma lekko tylko powyzej minimum (przejechał na nim 4tys km). Czy to normalne, że motocykl z 96 roku i 45 tys przebiegu tyle spalil ?

Odkrecilem mu kranik z pozycji fuel on na res. dolecial do 2ki i nic mu juz nie falowało. Jednak ponieważ olej był lekko ponad min wiec pojechalem z nim do domu i tyle - juz pozniej jechalisy spokojnie. pytanie co to może byc. dzieki
warmplace
Świeżak

Postprzez warmplace » 9/7/2010, 11:25

No może i tak reguła jakaś jest i są odstępstwa też mu mowiłem, że to mało prawdopodobne. mniejsza pytanie 1. jest takie co może być przyczyną takiego dławienia jakies pomysły? wróżyć z fusów trudno ale może ktoś cos podpowie.
2. ile to jest od góry (max) do dołu (min) bagnetu ?:) wie ktoś może. przypominam, że to cbr Fczy przed liftingiem
warmplace
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości

na górê