Prośba o alternatywne forum
• Strona 1 z 1
Prośba o alternatywne forum
Witam serdecznie!
Od 2 miesięcy śledze to forum, i niestety słabo to wygląda. Mimo, iż na zadane przeze mnie pytania odpowiedzi były rzeczowe, i wiele mi pomogły, to poziom tego forum jest bardzo niski. Czytanie go, to w 80% strata czasu: albo obrzucanie się błotem, albo dyskusje rozmarzonych nastolatków (też kiedyś taki byłem
). Nie zrozumcie mnie źle, i mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale proszę o polecenie jakiegoś profesjonalnego forum. Oprócz motocykli moim drugim hobby jest samochód, klasyk, dość specyficzny... ma swoją stronę, i forum, które jest zupełnie inne. Jest rzeczowe, kulturalne, i co najważniejsze: czytając zawsze mogę się czegoś nowego dowiedzieć. Tu niestety brakuje mi czasu, żeby filtrować co 10-tą odpowiedź która jest sensowna. Możecie mi napisać: spier.... stąd jak Ci się nie podoba, ale wiem, że jest tu też sporo osób, które wiedzą co to kultura, wiedza, i dojrzałość w danym temacie. Takie właśnie osoby proszę o wskazanie mi miejsca, gdzie będę bardziej pasował.
Pozdrawiam, i bez urazy.
Wojtek
Od 2 miesięcy śledze to forum, i niestety słabo to wygląda. Mimo, iż na zadane przeze mnie pytania odpowiedzi były rzeczowe, i wiele mi pomogły, to poziom tego forum jest bardzo niski. Czytanie go, to w 80% strata czasu: albo obrzucanie się błotem, albo dyskusje rozmarzonych nastolatków (też kiedyś taki byłem

Pozdrawiam, i bez urazy.
Wojtek
- wojciek
- Świeżak
Wojtek, bez urazy ale zobrazuję to przykładem:
Ja nie lubię chodzić do opery więc tam nie chodzę... rozumiesz?
Pozdrawiam i...
www.google.com
Ja nie lubię chodzić do opery więc tam nie chodzę... rozumiesz?
Pozdrawiam i...
www.google.com
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
http://forum.motocyklistow.pl/
A scigiem sie nie martw - powoli zrobi sie tu porzadek. poradzimy sobie.
Troche luzu zreszta nie zaszkodzi... to tez ma zalety.
pozdro
A scigiem sie nie martw - powoli zrobi sie tu porzadek. poradzimy sobie.
Troche luzu zreszta nie zaszkodzi... to tez ma zalety.
pozdro
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
niech starsi uzytkownicy zaczna najezdzac na offtopicowcow... np. na mnie powjezdzali i od 3 miesiecy napislem postow liczac na jednej rece i to w hyde park(nie liczÄ…c tych ktore byly do zbanowanych osobnikow)
troche dyscypliny i konstruktywnej krytyki (a nie rzucania mięsem) na bank by cos dało
troche dyscypliny i konstruktywnej krytyki (a nie rzucania mięsem) na bank by cos dało
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Ddziwne to spostrzezenie. Nie znam tego forum zbyt dobrze (zreszta innych tez nieznam dobrze) poniewarz dopuki to bylo mozliwe poprostu jezdzilem a nie siedzialem w necie.
Dla mnie osobiscie motocykle kojarza sie tylko i wylacznie z zabawa, wiec forum motocyklowe to takze zabawa, zabawne tematy, madre i glupie rozmowy, poprostu mile spedzanie czsu.
Nie rozumiem o co chodzi z tym, ze forum ma byc powazne, ja mam osobiscie 32 latka i jesli chodzi o motocykle nie jestem i nigdy nie bede powazny to jest po prostu wspaniala zabawa a nie sztywniactwo.
powanie, mozna sobie traktowac swoja kobiete.
Ja osobiscie nie widze nic zlego na tym forum a to ze ktos po kims pojedzie, no coz, tak bywa.
jesli ktos sie wypowie w glupi sposob, no to co, ktos inny go poprawi i ten pierwszy czegos sie nauczy, dzieki temu.
Nie ma co przesadzac i bawmy sie dobrze.

Dla mnie osobiscie motocykle kojarza sie tylko i wylacznie z zabawa, wiec forum motocyklowe to takze zabawa, zabawne tematy, madre i glupie rozmowy, poprostu mile spedzanie czsu.
Nie rozumiem o co chodzi z tym, ze forum ma byc powazne, ja mam osobiscie 32 latka i jesli chodzi o motocykle nie jestem i nigdy nie bede powazny to jest po prostu wspaniala zabawa a nie sztywniactwo.
powanie, mozna sobie traktowac swoja kobiete.
Ja osobiscie nie widze nic zlego na tym forum a to ze ktos po kims pojedzie, no coz, tak bywa.
jesli ktos sie wypowie w glupi sposob, no to co, ktos inny go poprawi i ten pierwszy czegos sie nauczy, dzieki temu.
Nie ma co przesadzac i bawmy sie dobrze.

- kondzior1410
- Świeżak
Lovtza napisał(a):Ależ ja sie z Toba zgadzamNie musi być poważnie. Może być smiesznie wesolo, zupelnei niepoważnie.
Ale nie może być buracko, spamersko, z kompleksami i złośliwie. Przecież jedno z drugim nie musi chodzić w parze...
Ja to napisalem do autora tego postu.
jesli jest buracko no trudno z kompleksami, walic to, zlosliwie olac goscia, przynajmnie wiadomo kogo unikac na miescie

Te wszystkie wady to sa jednoczesnie zalety bo jest ciekawiej, o ile oczywiscie sie nadmiernie nie przesadzi.
- kondzior1410
- Świeżak
Może i ja dołoże swoje trzy grosze.
Zgadzam sie z tobą kondzior, jednak forum to również skarbnica wiedzy, teoretycznej i praktycznej. Jeśli więc ktoś zaaje konkretne pytanie to chciałby też konkretnej odpowiedzi ale jej nie uzyskuje. (pomijam hydepark)
Np. pytanie: co sÄ…dzicie o tym moto?
Odp: A poco ci taki moto. Jeszcze siÄ™ zabijesz.
Po co komu taka odpowiedź? Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Wiele się mówi o uświadamianiu młodzieży ale takie traktowanie jest niepoważne mimo że utrzymane na poziomie. Dlatego wcale się nie dziwię autorowi tego postu.
Wojciek, jakiej marki motocyklem jeździsz?
Zgadzam sie z tobą kondzior, jednak forum to również skarbnica wiedzy, teoretycznej i praktycznej. Jeśli więc ktoś zaaje konkretne pytanie to chciałby też konkretnej odpowiedzi ale jej nie uzyskuje. (pomijam hydepark)
Np. pytanie: co sÄ…dzicie o tym moto?
Odp: A poco ci taki moto. Jeszcze siÄ™ zabijesz.
Po co komu taka odpowiedź? Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Wiele się mówi o uświadamianiu młodzieży ale takie traktowanie jest niepoważne mimo że utrzymane na poziomie. Dlatego wcale się nie dziwię autorowi tego postu.
Wojciek, jakiej marki motocyklem jeździsz?
- Tomek. R
- Świeżak
Problem jest. Bardzo poważny i podpisuję się pod tym wszystkimi łapami. Uważam, że powinno się wprowadzić lekką bezwzględność do działów teoretycznych (Motocykle, Mechanika, Technika Jazdy).
W Hyde Park'u co kto lubi niech sobie pisze, ale z kulturą. Powiedzmy, nie wykluczone są kłótnie i dogryzki, ale niech one będą na poziomie. To wszystko czego wg. mnie powinno się od ludzi wymagać, i odpowiednio egzekwować, żeby był porządek.
Pozdrawiam.
P.S. Sorry za offtop.
W Hyde Park'u co kto lubi niech sobie pisze, ale z kulturą. Powiedzmy, nie wykluczone są kłótnie i dogryzki, ale niech one będą na poziomie. To wszystko czego wg. mnie powinno się od ludzi wymagać, i odpowiednio egzekwować, żeby był porządek.
Pozdrawiam.
P.S. Sorry za offtop.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Może powinien być jeszcze punkt w regulaminie, w sensie podobnym do tego:
JeÅ›li widzisz bezsensowne lub gÅ‚upie pytanie – nie odpowiadaj, nie karm Trola. A może siÄ™ znajdzie ktoÅ›, kto nie bÄ™dzie wiedziaÅ‚, że to jest bez sensu i odpowie z sensem.
JeÅ›li widzisz bezsensowne lub gÅ‚upie pytanie – nie odpowiadaj, nie karm Trola. A może siÄ™ znajdzie ktoÅ›, kto nie bÄ™dzie wiedziaÅ‚, że to jest bez sensu i odpowie z sensem.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich!
Tomek. R - jeżdżę Hondą VTR
Co do wcześniejszysz odpowiedzi: przede wszystkim dziękuję za wskazanie alternatywnego forum! Sprawdzę go.
Moim zamiarem nie jest zmienianie tego tutaj: ktoś to kiedyś stworzył i przyciągnął dane grono ludzi, którzy czują się świetnie w tym wszystkim, więc chyba nie ma sensu tego zmieniać. Nie jestem sztywniakiem jak inni sugerują, ale nie dysponuję też aż takim nadmiarem czasu jak co poniektórzy. Widzę interesujący mnie temat, i co się wezmę za czytanie to połowa odpowiedzi jest za przeproszeniem idiotyczna,nie dość że nie na temat to nawet nieśmieszna. Poza tym jest Joe Monster i Bash.org, i niektóre rzeczy można przekleić z działu technika właśnie tam, chodź nie zawsze by to przeszło. Szkoda, bo wiele cennych informacji też tu jest, ale uwierzcie, że te wszystkie OT zniechęcają.
Co z tym zrobicie? Zróbcie co chcecie, ja jestem jeden i do tego świeży, i obiektywnie przedstawiłem to co widzę. Na innych forach jest trochę więcej porządku.
pozdrawiam!
Wojtek
Tomek. R - jeżdżę Hondą VTR
Co do wcześniejszysz odpowiedzi: przede wszystkim dziękuję za wskazanie alternatywnego forum! Sprawdzę go.
Moim zamiarem nie jest zmienianie tego tutaj: ktoś to kiedyś stworzył i przyciągnął dane grono ludzi, którzy czują się świetnie w tym wszystkim, więc chyba nie ma sensu tego zmieniać. Nie jestem sztywniakiem jak inni sugerują, ale nie dysponuję też aż takim nadmiarem czasu jak co poniektórzy. Widzę interesujący mnie temat, i co się wezmę za czytanie to połowa odpowiedzi jest za przeproszeniem idiotyczna,nie dość że nie na temat to nawet nieśmieszna. Poza tym jest Joe Monster i Bash.org, i niektóre rzeczy można przekleić z działu technika właśnie tam, chodź nie zawsze by to przeszło. Szkoda, bo wiele cennych informacji też tu jest, ale uwierzcie, że te wszystkie OT zniechęcają.
Co z tym zrobicie? Zróbcie co chcecie, ja jestem jeden i do tego świeży, i obiektywnie przedstawiłem to co widzę. Na innych forach jest trochę więcej porządku.
pozdrawiam!
Wojtek
- wojciek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości