r6 2003 czy gsxr 600 k1
• Strona 1 z 1
r6 2003 czy gsxr 600 k1
Witam ,
Co sądzicie o tych dwóch motocyklach?
Który z nich będzie lepszy do wykorzystania w mieście ?
Nie mogę się zdecydować ponieważ oba według mnie są super ( stwierdzone po krótkich testach ) a nie wizualnie...
Proszę o porównanie i opinie.
Co sądzicie o tych dwóch motocyklach?
Który z nich będzie lepszy do wykorzystania w mieście ?
Nie mogę się zdecydować ponieważ oba według mnie są super ( stwierdzone po krótkich testach ) a nie wizualnie...
Proszę o porównanie i opinie.
- boban6
- Świeżak
W mieście - żaden.
Są to motocykle na tor lub do szybkiej jazdy po za miastem, jeżdżąc którymkolwiek po mieście, kierowca szybko się męczy, a w szczególności jego nadgarstki.
Są to motocykle na tor lub do szybkiej jazdy po za miastem, jeżdżąc którymkolwiek po mieście, kierowca szybko się męczy, a w szczególności jego nadgarstki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Moim zdaniem żaden.
Ani nie lubiÄ™ Yamahy, ani nie przepadam za Suzuki.
Ale jeśli już to prędzej Suzuki, wcześniej wprowadziło wtrysk paliwa i wśród użytkowników cieszy się bardzo dobrą opinią, mniejsza awaryjność.
Ale jeśli już to prędzej Suzuki, wcześniej wprowadziło wtrysk paliwa i wśród użytkowników cieszy się bardzo dobrą opinią, mniejsza awaryjność.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Raczek_6 napisał(a):Moim zdaniem żaden.
z tym Suzuki to masz rację, ale ja wybrałbym yamahę, wizualnie bardziej mi się podoba, a żeby w przyszłości motocykl nie sypał się to trzeba go dobrze prześwietlić przed zakupem (porządna jazda i wizyta w serwisie)
-
wm10589 - Świeżak
- Gregorgsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości