Chłodnica Yamaha XJ 600N
• Strona 1 z 1
Chłodnica Yamaha XJ 600N
Witam wszystkich!
To mój pierwszy wpis na forum.Mam pytanie-jaki olej trzeba nalać, (jeżeli w ogóle) do chłodnicy w motocyklu Yamaha XJ 600N 96rok.To mój pierwszy motocykl i nie bardzo wiem co poza standardem (olej w silniku+filtr) powinienem wymienić.A i jeszcze jakiego oleju używa się do motocykli chodzi mi te symbole np.20W 40 itp.Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
To mój pierwszy wpis na forum.Mam pytanie-jaki olej trzeba nalać, (jeżeli w ogóle) do chłodnicy w motocyklu Yamaha XJ 600N 96rok.To mój pierwszy motocykl i nie bardzo wiem co poza standardem (olej w silniku+filtr) powinienem wymienić.A i jeszcze jakiego oleju używa się do motocykli chodzi mi te symbole np.20W 40 itp.Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
- rafał600
- Świeżak
Nie chce sie do tego zabierać dlatego napisałem "jeżeli w ogóle" chodzi mi raczej o to czy olej w chłodnicy jest wymienialny i muszę to wykonać jako standard z innymi wymianami/sprawdzaniem płynów/części.
- rafał600
- Świeżak
wezcie nie mylcie goscia bo naprawde wleje tam olej
w chlodnicy nie ma oleju, jest specjalny plyn do chlodnic, ktory dostaniesz na stacji benzynowej lub sklepie motoryzacyjnym. ewentualnie mozesz wlac wode destylowana

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
pomijając to, że to nie ten dział, (a co, też sę walnę OT
), to jak można być takim ignorantem?
nawet nie chce mus ię poszukać jakichkolwiek informacji na temat budowy i gdzie jaki płyn się znajduje....
jak tak dalej będzie, to tylko czekać kiedy ktoś napisze, że zamiast szczelinomierza można użył łepka od zapałek, a żeby ciągle nie ustawiać, to najlepiej go wkleić...

nawet nie chce mus ię poszukać jakichkolwiek informacji na temat budowy i gdzie jaki płyn się znajduje....
jak tak dalej będzie, to tylko czekać kiedy ktoś napisze, że zamiast szczelinomierza można użył łepka od zapałek, a żeby ciągle nie ustawiać, to najlepiej go wkleić...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Po głębszych przemyśleniach nasuwa mi się jedno pytanie - jak ten człowiek radziłby sobie w życiu choćby 15 lat temu, kiedy nie było w domach internetu?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości