Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Motocyklem na safari
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Motocyklem na safari

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 25/6/2010, 14:20

Komentatorzy napisał(a):A ja uwielbiam, gdy stoję na światłach i podjeżdża jakiś typ wypasioną furą, przygotowywać się do "wyścigu". On gazuje, że mruczą wydechy ja na chwilę do odcięcia. Czerwone, pomarańczowe, zielone... gość daje po garach, wyrywa z piskiem do przodu a ja ... ruszam spokojnie nawet nie gazuję ostro. I tak dojeżdżam za chwilę do niego na kolejnych światłach (bo ma czerwone) z satysfakcją zrobienia kolejna frajera w ch... bo mnie się nigdzie nie śpieszy a i tak wiem, że moje 2 koła mają lepsze przyspieszenie :P<br><hr>Yamaha + skoromne 100 kucy<br>
Komentatorzy napisał(a):ciekawe od kiedy mamy coś takiego jak pomaranczowe swiatlo w sygnalizacji :)<br><hr>TRC<br>
To jakie jest a jakie powinno być to już nie moja wina ;]<br><hr>Ten od Yamahy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/6/2010, 12:31

Myślałem, że to będzie artykuł o safari na motocyklu, z serią pięknych foto z afrykańskiej sawanny. Rozczarowanie. Nasuwa się pytanie "co autor miał na myśli"- jaki jest sens pisania takich wypocin, bo nie rozumiem??? Może Pan Panie autorze drogi odpowie.<br><hr>3eski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/6/2010, 17:40

Komentatorzy napisał(a):Myślałem, że to będzie artykuł o safari na motocyklu, z serią pięknych foto z afrykańskiej sawanny. Rozczarowanie. Nasuwa się pytanie "co autor miał na myśli"- jaki jest sens pisania takich wypocin, bo nie rozumiem??? Może Pan Panie autorze drogi odpowie.<br><hr>3eski<br>
No własnie problem w tym, że nic nie skumałeś ;)<br><hr>Tony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/6/2010, 11:41

Dawno się tak nie ubawiłem. Po prostu płakałem ze śmiechu. A najlepszym epilogiem są komentarze. :D
Autorowi gratuluję "pióra", a kto nie zrozumiał, to i tak nie zrozumie. Pozdrawiam<br><hr>:D
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/6/2010, 20:15

Komentatorzy napisał(a):Myślałem, że to będzie artykuł o safari na motocyklu, z serią pięknych foto z afrykańskiej sawanny. Rozczarowanie. Nasuwa się pytanie "co autor miał na myśli"- jaki jest sens pisania takich wypocin, bo nie rozumiem??? Może Pan Panie autorze drogi odpowie.<br><hr>3eski<br>
I pewnie pomyślałeś że Dawkins i Freud to na prawdę nazwiska lokalnych przewodników...<br><hr>Kali Mugabe
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/7/2010, 21:36

Artykuł rewelacja. kupa śmiechu i pełen relaks po przeczytaniu.
Ci co się rzucają nie umieją nabrać dystansu do tego co czytają ( jak do czegoś nie dorośliście to nie czytajcie- to jest poważne pismo a nie Popcorn, czy Bravo girl) albo maja zespół napięcia przedmiesiączkowego swojej żony/dziewczyny/ sąsiadki/ kochanki/ innej nacodzień zapewne przemiłej istotki, która tylko czasami czepia się bez powodu ( za co z góry przepraszam w imieniu płci podobno pięknej;-) i nie wie czego chce. wiem co pisze- jestem kobietą...uwielbiam motory ale ( drodzy panowie) wszystko ma swoje granice i nie ma co z siebie robi pawiana;-)
pozdrawiam.<br><hr>pani miła
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê